To je to što me zanima!

Djevojčica (7) u sat vremena "spiskala" 2100 kuna na Fejsu

Mala Britanka je igrala Petville, internetsku igru u kojoj korisnici kupuju odjeću i namještaj za svoje ljubimce. Njen otac Matthew zaboravio je isključiti račun kartice
Vidi originalni članak

Megan Fox (7) iz Velike Britanije potrošila je čak 2100 kuna za sat vremena igranja na Facebooku i to pred očima svojih roditelja. Igrala je Petville, internetsku igru u kojoj korisnici kupuju odjeću i namještaj za svoje ljubimce, a njen otac Matthew (35) zaboravio je isključiti račun kartice. Nakon nekoliko minuta dobio je e-mail obavijest da su naplatili Meganine igre. Matthew i njegova supruga Dawn (33) tražili su od banke i Facebooka povrat novca, ali su im to odbili. Megan ne smije imati svoj Facebook profil pa joj je otac dopustio da se igra na njegovom profilu dok mu je sjedila u krilu. 

- Igrala je Petville i tijekom igre nas je čak pitala koja odjeća nam se više sviđa. Ja i supruga smo skupa s njom igrali, a nismo shvatili da novac zaista troši - rekao je Matthew. U pravilima Facebooka stoji kako su roditelji odgovorni za postupanja svoje djece te su korisnici odgovorni za potrošnju novca preko svog profila, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andraš 26.11.2010.

    Ajooooj, šteta. Ma ok je internet, samo ako se izbjegavaju sumnjive ponude koje svakodnevno iskaču skoro na svim stranicama.

  • ispravak_navoda 26.11.2010.

    zake za djecu nije internet? roditelji imaju izobra platit stotinjak kuna za one blocker programe di djeca nemogu doc do neprimjerenog sadrzaja. a kaj se tice placanja stvari po fejsu il igdje drugdje po internetu, e pa to je drugi problem idijota koji svakome daju svoje pare za kretenarije! ne zalim nimalo, al se nikako ne slazem da djecu ne pustat na internet. internet je za vecinu nacin obrazovanja! di ces naucit nesto ak ne prek interneta!

  • anonymous 26.11.2010.

    MEGAN FOX HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAA

Komentiraj...
Vidi sve komentare