To je to što me zanima!

Curica nestala prije 12 godina, sada su je pronašli u Meksiku

Dara Llorens (44) je 2002. Sabrinu pokupila iz vrtića te ju trebala čuvati za vikend, prema odluci suda koji je dodijelio podijeljeno skrbništvo. Djevojčicu nije vratila ocu
Vidi originalni članak

U Meksiku je pronađena 17-godišnja Sabrina Allen koju je prije 12 godina otela majka, piše BBC.

Iz njezina doma u Teksasu majka Dara Llorens odvela ju je u travnju 2002. godine. 

Dara Llorens (44) je tada malenu Sabrinu pokupila iz vrtića te ju trebala čuvati za vikend, prema odluci suda koji je dodijelio podijeljeno skrbništvo. Djevojčicu nakon vikenda nije vratila ocu. 

Otac Greg Allen zahvalio je istražiteljima što su mu pronašli kćer. 

Specijalni agent FBI-ja Dan Powers rekao je kako je Llorens izručena SAD-u kako bi se suočila s optužbama. 


Idi na 24sata

Komentari 157

  • mučiteljica 03.10.2014.

    Eto ja sam žena, ali ne podržavam ovu majku! Po svome djetetu vidim da voli i oca i mene podjednaku. Tko je ona da odluči u ime djeteta i ne dopusti mu viđanje s ocem, strašno!!! Čestitam tome ocu što je toliko godina tražio svoje dijete i konačno ga našao!

  • krapinek 03.10.2014.

    kazniti je za otmicu. u americi su za to lijepe kazne

  • Katarina2706 03.10.2014.

    Osudjujem je do kraja.Bas zato jer sam majka,majka ne radi takvo nesto ako dijete nije nicim ugrozeno,a u ovoj prici prema onome sto sam procitala nije tako bilo,jer su imali podijeljeno skrbnistvo.Nazalost i dan danas je tako da kad roditelji imaju problema i rastaju se razvlace djecu svaki na svoju stranu gledajuci prvenstveno kako ce povrijedit onog drugog,a ne gledaju u svemu tome djecu koja najvise pate.Ja sam dijete rastavljenih roditelja i prosla sam sve to i svojem djetetu nebih priustila nesto takvo pa da je neznam sto.Pogotovo jer svako dijete treba i majku i oca i ljubav i brigu oboje roditelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare