To je to što me zanima!

Curicu (7) našli mrtvu na smetlištu nakon tri dana

Na odlagalištu smeća na Floridi našli su mrtvu Somer Thompson (7) koja je nestala prije tri dana na putu iz škole. Curicu su prepoznali po odjeći
Vidi originalni članak

Na odlagalištu smeća na Floridi policija je pronašla mrtvu Somer Thompson (7) koja je nestala u ponedjeljak na putu iz škole. Prepoznali su je po odjeći i oznaci s kojom se rodila na nozi.
- Ljut sam, jako sam ljut. Moja curica leži u smeću. Neka Bog pomogne gadovima koji su joj naudili. Bolje da ih policija nađe - rekao je otac Samuel. Policija je ispitala sve poznate seksualne prijestupnike s tog područja, no još nema sumnjivca. Kažu da pokušaj troje ljudi da namame jednu djevojčicu u auto od prije desetak dana nema nikakve veze s ubojstvom malene Somer.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • viševka 25.10.2009.

    strašno. već sam rekla da bi sve pedofile trebalo kastrirati tako da ih se više ne rađa. roditeljima želim da uspiju naći svoj mir jer preboljeti svoje dijete neće nikad. andjelu počivaj u miru.

  • sacko 22.10.2009.

    Ovo je bolesno vrijeme, opteretili su ga bolesni umovi koji nisu nikad prije bili toliko eksponirani i uvažavani - tolerirani. Ohrabrili su se. Što je čudno? Kad se digne glas zdravog razuma protiv tog i sličnog zla pratite kako se lupaju glasovi - loš. Na žalost, tko prvi plaća tu nemoć? Oni najneviniji i najbolji - najčišći. Jedina utjeha, ako je utjeha, je da Bog uzima samo najbolje i najčišće. Pa tako i u ovom slučaju.Zbor anđela broji jedan član više.......

  • skolic3 22.10.2009.

    \"Tak je bilo lijepo živjeti u pedesetima\"-veli moj ujak a ja mu vjerujem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare