To je to što me zanima!

Cvik nazvao Želitu Tomić 'patološkom lažljivicom'

Cvitanović je tijekom bijega od policije s Korčule 2006. godine nekoliko puta razgovarao s Dankom Borovinom. Na sudu su preslušavali te razgovore
Vidi originalni članak

Na suđenju Jakši Cvitanović Cviku i 15 suoptuženika za dilanje droge na Korčuli na Županijskom sudu u Splitu preslušavali su snimke razgovora od 13. listopada i 24. listopada 2006. godine. Prvoosumnjičeni Cvitanović je tijekom bijega od policije s Korčule 2006. godine razgovarao je u par navrata sa sumještaninom ribarom Dankom Borovinom, koji se učestalo družio i s njegovim bratom Mirjamom. Iz pročišćenih snimki se nije dalo razaznati ništa vezano uz dilanje heroina.
- Je li organiziraš otmice - pitao je Cvik smijući se, vjerojatno aludirajući na USKOK-ovu pokajnicu Želitu Tomić koja ga tereti za dilanje. Ona je, naime, tada tvrdila da je bila oteta što nikad nije dokazano. Borovina i Cvik par su puta Želitu u razgovoru spomenuli pod nadimkom 'Strojnica'. Cvik je na mobitel tvrdio da se radi o 'patološkoj lažljivici, ludoj i bolesnoj ženi koja o njemu izmišlja priče i puno s...'. U jednom od snimki razgovora s Borovinom, Cvik je prema svemu sudeći bio svjestan da ga se prisluškuje.
- Uhapsili su Anu. Daj vidi jesu li uhitili i Mirjama? Pa što se to događa, kakva je ovo država? Pa što to plaćaju porezno obveznici, dole su u Dubrovniku pohapsili sve živo - žalio se Cvik Borovini na mobitel. U srijedu će se na sudu nastaviti preslušavati Cvikovi razgovori na mobitel.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aura 17.11.2009.

    Ako je ona patološka lažljivica, on je patološko gov.. koje je zgrnulo boatstvo na tuđoj roditeljskoj nesreći madenačkoj nepromišljenosti.

  • Nizozemac 17.11.2009.

    Mora da se cupa pa taman i sa patoloskom lazljivicom ,onda je on Patolosko nevinasce.

  • seka58 17.11.2009.

    Baš me zanima tko od političara štiti ovog debila i dijeli s njim dobit. Ja mislim da se ZNA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare