To je to što me zanima!

Cvik prijetio novinarki da će je posjetiti u njenoj kući

A zato ti Kate tako lipo pišeš o meni? Znam gdje živiš, doći ću te posjetiti, rekao je Cvik novinarki dok je ulazio u sudnicu. Policajci nisu reagirali
Vidi originalni članak

Jakša Cvitanović Cvik zaprijetio je u srijedu ujutro na splitskom Županijskom sudu novinarki Slobodne Dalmacije, Katarini Marić Banje. Novinarka je prije početka ročišta u sudnici razgovarala s tužiteljicom Natalijom Petković. Nakon što su pravosudni policajci uveli Cvika u sudnicu, obratio se novinarki:
- A zato ti Kate tako lipo pišeš o meni. Znam gdje živiš, doći ću te posjetiti - rekao je novinarki. Dva pravosudna policajca koja su ga čuvala nisu reagirali, a Cvik je ponovio prijetnju: 'Doći ću da vidim kako si'. Novinarka je u nevjerici pogledala policajce, na što su ovi bez riječi okrenuli glavu.
Prije nepunih mjesec dana braća Goran i Joško Svalina, kojima sude za dilanje, fasciklom su gađali suca. Pravosudni policajci, umjesto da ih svladaju, samo su ih zamolili da se smire.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • aura 19.11.2009.

    Cvik je drek , a ona dva mudonja će mu pravit društvo na kavici, pa će im zbrisat iz Wc-a, čista repriza. A gle kako se obukao?? ko da ga je modni sračak savjetovao (pojas iznad košulje, ah to je tako macho).

  • veco206 18.11.2009.

    znam sta ce te reci za komunizam al znalo se reda.takvog bi tukli dan i noć,kako bi se naglo opametio,ne bi se ponovilo.

  • kulenica 18.11.2009.

    pa mogli su ga malo po rebrima pa reći da je pao niz stepenice, a ovako njih dva ko dva brata uboga ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare