To je to što me zanima!

Cvrtila: Odluka o preseljenju u Visoku ostavlja gorak okus

Trebalo je pričekati da predsjednica preuzme funkciju, rekao je Cvrtila. Dodao je kako je odluka pokazatelj načina na koji će se Vlada odnositi prema predsjednici
Vidi originalni članak

- Odluka Vlade o preseljenju Ureda predsjednika u Visoku ishitrena je i ostavlja gorak okus. Trebalo je pričekati da predsjednica preuzme funkciju - rekao je profesor Vlatko Cvrtila za Hrvatski radio. On je dodao kako je takva odluka pokazatelj načina na koji će se Vlada odnositi prema predsjednici te da to nije dobro. 

- Opravdanje da je to predsjednica htjela ne smatram dovoljnim. Ne postoje sigurnosni uvjeti koji se mogu ispuniti u dva tjedna. Svi dokumenti koji su na Pantovčaku ne mogu se trenutno smjestiti u Visoku. Sve je to jako teško izvesti da se ne ugrozi nacionalna sigurnost - smatra Cvrtila. 

Profesor Branko Caratan u ovom aktu Vlade vidi političku igru. I on smatra da se o Visokoj kao i o Uredu predsjednika može govoriti tek kad se reducira broj savjetnika. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Fighter for Justice 04.02.2015.

    Pojedinci koji su ugrozili sigurnost RH ukinuti im imunitet i pred sud i zatvor!

  • fenix77 03.02.2015.

    Cvrtila imao si i svrsishodnija mišljenja. Nije narod kratke pameti , ako su već ovi iz HDZ. Znaju što se obećavalo i što se sada izmotava. Ukoliko ekipa iz HDZ koja navodi Kolindu i ona sama nisu znali što obećaju i što mogu napraviti, to je njihov problem. Oni su totalno dezorjentirani i ni sami ne znaju što žele, bez obzira što se Milanoviću i Josipoviću etiketira spletkarenje. Katarziranoj ekipi je bitno da svaki potez aktualne vlasti popljuju, pa makar bio i u cilju udovoljavanja njihovih želja i prohtjeva.

  • 02.02.2015.

    Prestanimo se baviti sami sobom i primimo se posla, svejedno gdje-na Pantovčaku ili Visokoj ili na nekoj trećoj lokaciji!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare