To je to što me zanima!

Hasanbegović: Sve je ovo sada posljedica izostanka lustracije

Ministar Kuščević kaže da će o Brkiću razgovarati nakon što se obave istrage, a dodao je i da kod njih nema lijevog i desnog krila i da ne bi koristili institucije za obračune
Vidi originalni članak

Ministar Lovro Kuščević rekao je u Otvorenom kako nije ugodna ova situacija, ali i da treba pustiti da se dovrše istrage te da će onda u stranci razgovarati o Milijanu Brkiću na temelju konkretnih dokaza i činjenica. 

Tvrdi kako je HDZ stranka desnog centra i da tu nema lijevog i desnog krila  te da su oni jedinstveni. Dodao je i da ne bi koristili institucije za obračune, već im je cilj da se stvori neprobojnost sustava i da se sustav štiti. 

TOMISLAV KLAUŠKI Kako je moguće da se ovakav HDZ još uvijek nalazi na vlasti

Kriminalist i bivši šef policije Željko Cvrtila dodao je kako cijela ova situacija pokazuje problem kadroviranja u Hrvatskoj, koji nije počeo s ministrom Božinovićem, ali nije ni prestao s njime. Ističe kako su svi ministri htjeli svoje ljude i da svi postavljaju na isti način i po istom principu.

- To je jedan od ključnih razloga zašto informacije cure - rekao je Cvrtila. Bivši ministar Vlaho Orepić odgovorio mu je da kod njega toga nije bilo, ali da je od početka bio u konfliktu s Milijanom Brkićem i Tomislavom Karamarkom. 

Hasanbegović: Ovo je obična poluulična prostitucija za 200 eura, a ne elitna

Zlatko Hasanbegović je rekao da je način na koji se objavljuju i tempiraju objave u medijima - "dokaz da se radi o korumpiranom pravosudnom sustavu, sustavu koji je proizašao iz "nedemokratske jugoslavenske komunističke baštine" koji nikad nije prošao lustraciju. Za ovakav sustav okrivio je nesposobnu korumpiranu politiku, dodao je i da je za njega antifašizam floskula. 

- Košarska politika vladanja zbog vlasti je izvor svih problema -  a rješenje je državotvorna politika - rekao je.

- Za nas fraza 'neka institucije rade svoj posao' nije floskula nego postulat" - odgovorio mu je Kuščević koji je poručio da Hasanbegovićeva stranka vodi populističku politiku.

- Iako je ispod svake razine - mi pričamo o slučaju elitne prostitucije. Ali, kao i u svemu drugom, ovdje nije riječ o tome - nego o kokošarskoj poluuličnoj prostituciji za 200 eura - rekao je Hasanbegović.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • andrija 2 04.10.2018.

    Hasanbegoviću tražiš krivce u komunizmu kojeg davno već nema da bi opravdao lustraciju. Ti si ustaša koji pokušava u Hrvatskoj legalizirati taj zločinački pokret. Tebe će također pomesti vjetrovi vremena,uzalud ti trud.

  • adika 04.10.2018.

    Siguran sam da Haso nikada u životu nije vidio dobru pič.u a kamoli prašio.I da je vremenski zaostao , barem 28 g , jer po njemu sve što ne valja u RH rade Jugokominstički ostati iz bivšeg sistema. Po tome ispada da su sve stranke, Tuđman , svi veliki rvati kao što je on , ostatici iz bivše države .Po tome ispada da bi se moralo lustrirati ( a za to je zapeo ko gladan srat) sve koji su rođeni prije 1991 g, pa i njega samog.A sranja rade najveći rvati u rvata koji nisu iz Rvatske , već samo sebe nazivaju rvatima, kao o on.

  • škver 04.10.2018.

    Ti si koji na redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare