To je to što me zanima!

'Da je Kosor prodala Podravku kako je htjela, srušio bih Vladu'

Josip Friščić zaprijetio je premijerki kako će srušiti Vladu ako proda Podravku Emilu Tedeschiju. Nije mu se svidjelo što bi od prodaje država jednokratno dobila novac
Vidi originalni članak

Šef HSS-a Josip Friščić tvrdi kako je Jadranka Kosor u jeku afere Spice htjela prodati Podravku Emilu Tedeschiju, ali on ju je spriječio u tome. Dionice su pale, lokalna politička struktura bila je u svađi i svi su mislili da je došlo pravo vrijeme za preuzimanje. Kosor je dva puta zvala Friščića na sastanak i on joj je rekao kako od tog trena više nisu partneri, piše Jutarnji list. Potvrdio je da bi napustio koaliciju i srušio Vladu da je Podravka prodana. Prodajom Podravke država bi jednokratno dobila novac i ništa drugo, smatra Friščić.

Prokomentirao je i posljednje afere direktora Hrvatskih voda Jadranka Husarića i čelnika Janafa Ante Markova. Kaže kako se pred izbore otvaraju ormari pa ispadaju kosturi. Objasnio je i zašto podupire Vlatka Markovića, a ne Igora Štimca. Javnost zaboravlja da je Štimac vodio Prvu nogometnu ligu kao čelnik Udruge prvoligaša. Iz Udruge su najavljivali da će klubovima osigurati status, novac, uvjeti. A pita se što je osigurano?!

>>> Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • lobotomix 27.04.2011.

    naravno da nije dao, pa mora se i on operjati negdje! nećemo valjda mi profitirati. svaka firma u rukama države je leglo korupcije i pljačke na naš račun.

  • miki-zg 26.04.2011.

    U toj ciganskoj koaliciji, Romi su najmanji cigani tamo.

  • slavic 26.04.2011.

    joj šta laže,sami poštenjaki nezna se koji bolji.Pankretič ili njihova šefica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare