To je to što me zanima!

"Da su Šegon i Linić oštetili proračun sjedili bi u zatvoru"

U postupku Ministarstvo financija na čelu sa mnom je izrazilo nepovjerenje i negativan stav i donijelo negativno rješenje na taj slučaj, rekao je bivši ministar
Vidi originalni članak

Da su i Šegon i Linić oštetili proračun Hrvatske danas bi sjedili u zatvoru s ostalima. Nismo prihvatili predstečajnu nagodbu. Bilo je zloupotreba od strane ravnateljice Porezne uprave u Zadru, odgovorio je u emisiji Hrvatskog radija "Poligraf" bivši ministar financija Slavko Linić na pitanje je li sa svojim bivšim pomoćnikom Brankom Šegonom omogućio Reni Sinovčiću 57 milijuna kuna kako se navodi u medijima.

Linić je dodao da se takvim "podmetanjima kriminalizira jedan kvalitetan instrument kojim Vlada poduzetnicima u problemima može otpisati dugove", a po njemu su to predstečajne nagodbe. 

- Gospođa Mučaji nije upozoravala na nepravilnosti. Ona je obustavila dva postupka kod osumnjičenika koji je sada u zatvoru. Zbog toga što je trebala odraditi morao je biti obustavljen postupak predstečajne nagodbe. U postupku Ministarstvo financija na čelu sa mnom je izrazilo nepovjerenje i negativan stav i doneslo negativno rješenje na taj slučaj - kazao je Linić i time optužio šeficu zadarske Porezne za pogodovanje Sinovčiću, prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • texxet 05.12.2014.

    Ne brini Liniću...Doći će i na tebe red!!!!

  • user_40008 05.12.2014.

    Pošteni do boli...ili do srži...kako se to već kaže

  • Sir Alan B'Stard 05.12.2014.

    osobno sam dosad pregledao sve tri stranice komentara i, manje-više, svi su jednoglasni u tome da linić treba odgovarati pred zakonom za svoja kriminalna djela. molim uredništvo 24 sata da objavi nickove svih onih koji takvim komentarima daju minuse, čisto toliko da znamo za ubuduće s kim imamo posla... jer onaj koji podržava kriminal i korupciju, isto tako je kriminalan i koruptivan. čak i bez obzira na sve ostalo, samo slučaj zviždačice Vesne Balenović otkriva kakva spodoba je linić. ---------- P.S. ne, nisam stranački čovjek i nisam hdz-ov poslanik. čisto da bude jasno, mrzim hdz isto toliko koliko i sdp.

Komentiraj...
Vidi sve komentare