To je to što me zanima!

Dačić izbacio Dinkića: Neće oformiti superministarstvo!

Odluci o odlasku ministra financija i članu SNS-a prethodilo je Dinkićevo inzistiranje da ga se imenuje potpredsjednikom vlade za investicije i da vodi jednu agenciju
Vidi originalni članak

Srpski premijer Ivica Dačić donio je odluku o izbacivanju Mlađana Dinkića iz vlade! Prema Đačićevim riječima, navodi Blic, odluci o odlasku ministra financija i članu Srpske napredne stranke prethodilo je Dinkićevo inzistiranje da ga se imenuje potpredsjednikom vlade za investicije te da vodi agenciju za strana ulaganja i promociju izvoza kao i da bude ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije.

- To sam odbio. Ne mogu dozvoliti da se opet oformi superministarstvo - kazao je Dačić te dodao kako on i Dinkić nisu pronašli zajednički jezik.

Odluku donesenu na sinoćnjem četverosatnom sastanku iza zatvorenih vrata svog kabineta, premijer je danas predočio SNS-u, a u 18 sati o njoj će informirati i predsjednika Srbije Tomislava Nikolića. Stranku je pozvao da nastave suradnju iako je s Dinkićem imao oprečne stavove o rekonstrukciji vlade.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mali markec 31.07.2013.

    Na Balkanu su samo "superministri".

  • denisber 31.07.2013.

    ova 24 sata prepuna su srbije. Onaj ko to iztražuje nek se preseli u 24 časa

  • alpinist 31.07.2013.

    pa vi ste "superdržava",pa bi trebali imati i "superministra"!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare