To je to što me zanima!

Dačić: Kolinda bi trebala paziti što priča jer više nije u oporbi

Ponekad političari u kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju kasnije, jer oni moraju ispuniti ono što su obećali, kaže Dačić
Vidi originalni članak

Srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi novoizabrana hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trebala voditi računa o tome što priča i radi jer više nije u opoziciji.

- Ponekad političari u izbornoj kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju kasnije, jer oni moraju ispuniti ono što su obećali i zato moraju više voditi računa o tome što izjavljuju - rekao je Dačić u intervjuu za talijansku agenciju Nova koji prenosi B92.

Iako je Kolindina izjava vezana za Vojvodinu u Srbiji izazvala medijsku buru, Dačić ju stavlja u kontekst izborne kampanje i ne očekuje da će odnosi Hrvatske i Srbije postati kompliciraniji od dosadašnjih. 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • Milogled Bluff 27.01.2015.

    Hehehe, dobar je ovaj Ivica, a i u poziciji da hrvatskoj predsjednici dijeli savjete...!

  • ZelenaHrvatska 26.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • karton 26.01.2015.

    Pa zasto oni uvijek misle da su pametniji i imaju potrebu da nam "popuju" ? Basta !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare