To je to što me zanima!

Dačić: Dijele lekcije, a ne znaju sačuvati ni 10 ćirilićnih tabli

Srbijanski ministar pozvao je hrvatske kolege da smire tenzije te je dodao da Šešelj nije nikakav faktor u zemlji i da u njegovu politiku ne vjeruje nitko
Vidi originalni članak

Vlada Srbije je u smislu suosjećanja i ljudskih prava dala jamstva Šešelju. Kada je riječ o politici, Vojislav Šešelj nije nikakav faktor da bi naša vlada morala zauzimati stav o njemu - izjavio je danas Ivica Dačić.

Pozvao je političare u Hrvatskoj neka zajedno sa srpskim dužnosnicima "smiruju tenzije, a ne da ih potiču".

- Ne mogu dijeliti lekcije zemlje koje ne mogu očuvati deset ćiriličnih tabli u Vukovaru - rekao je Dačić ocijenivši kako "u Srbiji nitko ne vjeruje u Šešeljevu politiku" te da je to "politika prošlosti".

Idi na 24sata

Komentari 310

  • boskobuha 24.11.2014.

    pozivam srbe da česće idu na utakmicu u Istanbul nisu vam Turci kao mi Hrvati kod njih radi čakija hahhahaha

  • boskobuha 24.11.2014.

    glupan se hvali da u Srbiji ima na tisuće ploća na latinici naravno kad su do jućer znali samo latinicu čitati. Ovi novi turbo sbri sad tek uče svoju tzv čirilicu

  • perica 100 24.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare