To je to što me zanima!

'Dajte novac gladnoj djeci, a nemojte davati više strankama'

HSP AS se usprotivio povećanju iznosa za financiranje parlamentarnih stranaka. Smatraju da bi se taj novac trebao iskoristiti za gladnu djecu u školama u zemlji
Vidi originalni članak

Zastupnik HSP AS Ivan Šimunović i v.d. predsjednika te stranke Ivan Tepeš su se na konferenciji za novinare usprotivili povećanju iznosa za financiranje parlamentarnih stranaka. Smatraju da bi se taj novac trebao iskoristiti za gladnu djecu u školama diljem Hrvatske. 

- Proračun je izglasan prije tjedan dana i prijedlog je bio da se političkim strankama cenzus s 50 milijuna digne za 10 posto, a projekcije za 2016. su još 12 posto, na 62 milijuna kuna - rekao je Šimunović. Uz to, Tepeš se osvrnuo i na to što se smanjenje cijena nafte na svjetskom tržištu u Hrvatskoj nije osjetilo.

-  Kad cijene nafte idu gore dižu se cijene svega, a kad cijene nafte padaju nikome ne pada na pamet te cijene spustiti - primjećuje Tepeš.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.12.2014.

    hsp vi ste si dobri sa crkvom, nek crkva da novce.

  • zof 11.12.2014.

    Otkad je Ruža otišla da ih više ne gleda, za one koji su ostali u ovoj stranci ne bi glasali ni članovi njihove uže obitelji. Previše ih dobro poznaju..

  • jabbar 11.12.2014.

    Kuži stranku!Moj kućni savjet je brojniji,a nije na proračunu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare