To je to što me zanima!

Dali mu otkaz jer je u pretinac iznad sjedala zatvorio dječaka

Aviokompanija Virgin je priznala stjuardovo nedjelo, ali tvrde kako su se roditelji s djetetom igrali skrivača te je zbog toga njihov zaposlenik dijete zatvorio u pretinac
Vidi originalni članak

Stjuard je tijekom leta na od Fidžija u Sydney zaključao dvogodišnjeg dječaka u pretinac iznad sjedala, nakon čega je dobio otkaz u aviokompaniji Virgin. Dječakova majka, Natalie Williamson, nakon incidenta je dobila besplatne letove u toj aviokompaniji, ali ne vjeruje da će išta prihvatiti koliko ju je potresao incident. 

- Ljudi u avionu su se smijali nakon što je stjuard zaključao dijete, a ja sam samo viknula da ga izvadi - kazala je šokirana Natalie. Dodaje kako se rasplakala, a njen suprug je također bio u šoku.

Aviokompanija Virgin je priznala nedjelo svog zaposlenika, ali tvrde kako su se roditelji s djetetom igrali skrivača te je zbog toga njihov zaposlenik dječaka zatvorio u pretinac, piše Daily Mail. Natalie je rekla da je njen sin Riley bio u pretincu sjedala 10 sekundi u potpunom mraku, a sada zbog toga pati od tjeskobe te je povučen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • papillon 07.03.2011.

    u avionu su se igrali skrivača? roditelje treba poslat hitno psihijatru a stjuarda vratit na posao!dali su im mukte karte da naprave još veću glupost,pa da opet netko ostane bez posla! ispale su veće budale ti iz aviokompanije!bože sačuvaj!

  • JunFan 07.03.2011.

    Da, da, klinac sigurno sad ima traume... Malom je sigurno bilo zabavno, a sad ove ljige od roditelja žele dignuti milijunsku tužbu.

  • pumpi 07.03.2011.

    ma dao bi ima ja..jednosmjernu kartu za aboridžinske pustinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare