To je to što me zanima!

"Dali su mi samo 5 pitanja za kviz, a Nadanu svih 10"

Predsjednički kandidat Andrija Hebrang priznao je kako je i njegov stožer dobio pet pitanja za kviz na HTV-u. No, novinarka ga je dodatno ispitala
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Andrija Hebrang priznao je kako je i njegov stožer dobio pet pitanja za kviz u HTV-ovoj emisiji Dossier.hr. Rekli su mu, tvrdi, da mora naučiti samo ta pitanja, no u emisiji su mu počeli postavljati i neka dodatna.
- Kada je novinarka počela sa šestim, sedmim pitanjem, odlučio sam bojkotirati taj kviz. Vidoševićev stožer bio je uporan, pa je dobio svih 10 pitanja - rekao je Hebrang u emisiji 'Na vrućem stolcu' Radija 101.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • aura 15.10.2009.

    Gospodine Her Brang, to su pitanja iz opće kulture koje uče djeca u osnovnoj školi, a nepoznavanje političkih kolega iz susjednih zemalja je minus je vašoj političkoj sposobnosti i informiranosti u poslu kojim se traljavao bavite

  • annette 15.10.2009.

    andrija, kako bi ti onda osnovnu završio?na ta pitanja mala djeca usred noći moraju znat odgovore, a kamoli netko tko pretendira na predsjednika države. sakrij se radije u neku rupu i ne izlazi više.

  • vagabunda 15.10.2009.

    Sramotno opravdanje za kronično neznanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare