To je to što me zanima!

Dalmacija do jutros odsječena od Hrvatske: Prema jugu samo preko Gračaca, Obrovca i Karina

Zbog snijega i vjetra sinoć oko 22 sata bio je zatvoren sav promet prema Dalmaciji, tijekom noći na jug su mogli samo osobni automobili, a sad mogu i ostala vozila
Vidi originalni članak

Dalmacija je do jutros bila odsječena od ostatka Hrvatske, sinoć je od 22 sata bio zabranjen sav promet iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno za sve kategorije vozila, a tek jutros u šest sati promet je otvoren za sve skupine vozila i to do čvora Sveti Rok i zatim državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Za sav promet otvoreni su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb, Krčki most, Paški most, autocesta A7 Draga-Šmrika, Jadranska magistrala (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, DC50 čvor Sveti Rok-Gračac, DC27 Gračac-Zaton Obrovački.

NIGDJE BEZ ZIMSKE OPREME Snježni kaos na autocestama: Sudari na A1, A2, A6 i obilaznici

Za sav promet zatvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta DC1 Ondić-Gračac-Knin, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8), državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC25 Gospić-Karlobag.

Zimski su uvjeti i zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna zimska oprema na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru te na pojedinim cestama u Istri, Zadarskoj i Šibensko-kninskoj županiji uključujući: autocestu A1 Zagreb-Split-Ploče na dionicama Prgomet-Bisko i Šestanovac-Ravča i državnu cestu DC1 Budačka Rijeka-Slunj-Knin.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FerdoMarsijanac 07.04.2021.

    Aj ne baljezgajte, deset dana se najavljuje nevrijeme koje će trajati jedan dan i već danas tokm dana zatopljenje....sad se uzjebali svi...

  • lokal patriota 07.04.2021.

    Dok u ovoj državi vlada glupost, nema kraja. Dajte mijenjajte zakon da od datuma u 10 mj. do datuma u 4 mj. postoje prava pravila za zimske uvjete, a ne ljetne gume sa min 4 mm mesa. Gluplji zakon nema na svijetu. Zimska oprema su zimske gume i ostalo. U Dalmaciji i cijelom obalom ljudi nikada nisu kupili ZIMSKE GUME, jel vama to nešto znači, očito ne.

  • savskokupaliste 07.04.2021.

    Preko Karina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare