To je to što me zanima!

Dame digitalnog biznisa: 'Žene, vjerujte u sebe. Vi vrijedite...'

Uspješne poslovne žene na panelu 'Ladies of New Business' u Zagrebu raspravljale su u utorak navečer o raznim problemima s kojima se žene susreću u razvoju svoje digitalne karijere
Vidi originalni članak

Najznačajnije predstavnice digitalne industrije kroz panele i diskusije pronalazile su rješenja za sve probleme s kojima se žene susreću u razvoju svoje digitalne karijere. 

Uspješne poslovne žene na panelu 'Ladies of New Business' u Zagrebu raspravile su u utorak navečer razna pitanja; od muško - ženskih odnosa na poslu do pitanja daju li si žene međusobno dovoljno potpore na radnome mjestu.  

- Žene, vjerujte u sebe. Morate se same izboriti za sebe. Vi vrijedite, i tko to ne prepoznaje, to je njegova greška, a ne vaša - poručila je Mirjana Glavak, direktorica prodaje 24sata.  

Dodala je kako živimo u vremenu u kojem probleme moramo rješavati u hodu.

Uz ostale, govorila je i Monika Mikac iz Rimac automobila, koja je naglasila da dobar voditelj mora vjerovati svojem timu.  

Sudjelovala je i Maja Šplajt iz Real grupe. Moderatorica je bila Nikolina Zečić, direktorica Upravljanja iskustvom klijenata i marketinga u Zagrebačkoj banci. Među damama našao se i jedan muškarac, Andrija Frinčić iz startupa Implementacija snova, koji je rekao da u tvrtki jednako tretiraju žene i muškarce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gladius 23.11.2016.

    Najvise vrijedi ona koja je dobra u krevetu i u kuhinji

  • Here Kommissar 23.11.2016.

    Ali svugdje barem jedna mora biti feministkinja. frizura, boja kose i debljina odgovaraju. Katastrofa

  • Apokalipsični Prorok 23.11.2016.

    Nepotrebno naglašeni feminizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare