To je to što me zanima!

Damir Krstičević: Pripremamo moderno središte za dočasnike

Ministar obrane Damir Krstičević najavio je da Hrvatska vojska priprema uspostavu modernog središta za svoje dočasnike, koje je, kako je kazao, ključno za operativnu modernizaciju
Vidi originalni članak

Ministar obrane Damir Krstičević izjavio je u ponedjeljak u Divuljama da Hrvatska vojska priprema uspostavu modernog središta za svoje dočasnike, koje je, kako je kazao, ključno za operativnu njezinu modernizaciju.

Potencijalne lokacije za središte su Udbina, Slunj i Đakovo, a ono će dobiti ime po Marku Babiću, branitelju Vukovara koji je uništio najviše tenkova.

- Takvo jedno središte smo imali u Šepurinama, koje je pridonijelo da smo zadnje operacije u Domovinskom ratu mogli voditi na onako učinkovit način. Na osnovu te tradicije i analiza smo zaključili da je potrebno jedno takvo moderno sjedište, moderno Šepurine - zaključio je Krstičević.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Summer-Snow 20.08.2018.

    Uvijek trubi o časnicima i dočasnicima, oni čine tek 10 do12 % oružanih snaga, a onih 90 % (87-88 %) niko ne spominje, koji su u biti prava srž vojske, pitajte njih kako žive i kako im je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare