To je to što me zanima!

Damir Novotny savjetuje: Jackpot spremite u banku

Financijski savjetnici potencijalnom dobitniku na lotu predlažu da pričeka s trošenjem novaca te da ga bolje uloži u nekretnine i spremi u banku...
Vidi originalni članak

Jackpot u igri Super 7 nije izvučen u srijedu te Hrvati nastavljaju lov na bogatstvo. Sljedeće izvlačenje je u subotu, a impozantnom iznosu od 22,5 milijuna kuna potajno se nada svaki igrač. U tramvaju, na poslu i prije spavanja lovci na milijune maštaju o vilama, luksuznim automobilima i dalekim putovanjima. No financijski savjetnici potencijalnom dobitniku predlažu da u ovo teško vrijeme novac nipošto ne troši.
- Vrijeme je za štednju, a ne za potrošnju - kaže Damir Novotny, koji bi svih 22,5 milijuna kuna spremio u banku. Prema njegovu mišljenju, kamata na takav iznos daje pristojnu zaradu. Dionice smatra preriskantnima, a nekretnine u Hrvatskoj trenutačno preskupima. Savjet uglednog makroekonomista Branimira Lokina je podijeliti jackpot na tri jednaka djela.
- Dobitnik bi novac trebao uložiti u vrijednosnice, nekretnine i bankovnu štednju - zaključio je Lokin. Time je rizik najmanji.

IZVLAČENJE JE U SUBOTU, A UPLATE SU DO 17.30
Najveći jackpot u povijesti Hrvatske lutrije iznosio je 43,9 milijuna kuna. U lipnju ove godine otišao je u ruke nepoznatog Bjelovarčanina. Nakon samo pola godine igrači lota u Hrvatskoj love i drugi najveći jackpot od 22,5 milijuna kuna. Osvojit će ga onaj igrač koji pogodi svih sedam brojeva i slovo. Loto se uplaćuje do subote u 17.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Barca4Ever 11.12.2009.

    Ako dobim, svima vama koji ste komentirali dam 100 000 XD I još mi ostane punooooooo :-)

  • damok 11.12.2009.

    naravno da će NOVOTNY savjetovati da stavite pare u banke... njemu je u interesu. Novac bi raspodijelio na tri dijela, ali nijedan nebi dobili ti zidovi bankari.

  • user_42879 11.12.2009.

    http://tinyurl.com/yddk3e2

Komentiraj...
Vidi sve komentare