To je to što me zanima!

Damir Polančec 'ginuo' protiv SDP i Ž. Antunović

Željka Antunović opovrgnula je nagađanja prema kojima je ona zamijenila Milanovića, koji se nije pojavio, a navodno je on trebao biti izbornik
Vidi originalni članak

U humanitarnoj utakmici, čiji je cilj prikupljanje sredstava za izgradnju multimedijalne dvorane u Osijeku, jaka ekipa HDZ-a odigrala je neriješeno, 1:1 sa "trećom" ekipom SDP-a.
HDZ-ov izbornik Dragan Primorac  je, naime,  na teren izveo Ivicu Šurjaka, Stipu Božića, Gorana Jandrokovića, Damira Polančeca i druge vedente sporta i politike, dok je izbornica Željka Antunović na teren izvela ekipu u kojoj je od poznatijih SDP-ovaca bio tek Gordan Maras. Nazočni su vidjeli mnogo strasti, naročito kod HDZ-ovaca. Damir Polančec bio je angažirani fantazista koji je ginuo za rezultat, briljirajući u igri, dok je SDP nastupio više kao tim, s formulom "ljudi su snaga".
Oba izbornika zadovoljni su rezultatima.
- To je najbolji rezultat - rekao je Dragan Primorac. - Nitko nije poražen.
-  Zadovoljna sam rezultatom, rekla je Željka Antunović, koja je priznala da je očekivala drugačiji sastav HDZ-ove ekipe. Opovrgnula je nagađanja prema kojima je ona zamijenila Zorana Milanovića, koji se nije pojavio a navodno je on trebao biti izbornik.
Dvije ekipe skupile su po 5000 kuna, svaka, gradski Ured za kulturu Pavla Kalinića dao je još 15 000 a članovi stranaka najavili su još novca, za dvoranu koja košta 3 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mhrm 13.12.2007.

    Sramota!!!Da su dali svaki po 1000 kn od svojih mizernih plaćica,skupili bi više.Garantiram da se više novca potrošilo iz proračuna da bi se oni tamo pojavili,nego kaj se skupilo.Daj se sakrijte,kaj vas nije sram!

  • krizantema 12.12.2007.

    koja bijeda...........mytzek dvoje nas je....... :(

  • mytzek 12.12.2007.

    Ne vjerujem... ovo je pre strašno. Mene je sram.

Komentiraj...
Vidi sve komentare