To je to što me zanima!

Dan mladosti u Kumrovcu: Tisuće se klanjale Titu

Na prostoru ispred Titove rodne kuće okupilo se oko 10.000 Titovih štovatelja, a već od ranog jutra odzvanjali su stihovi partizanskih pjesama
Vidi originalni članak

U Kumrovcu su proslavili Dan mladosti-radosti. Na prostoru ispred Titove rodne kuće okupilo se oko 10.000 Titovih štovatelja, a Kumrovcem su već od ranog jutra odzvanjali stihovi partizanskih pjesama. Ovogodišnjom manifestacijom obilježeno je i 65 godina II. Zasjedanja AVNOJ-a te 60 godina Titova “ne” Staljinu. Nazočnima se u Kumrovcu obratio i predsjednik Saveza Društava “Josip Broz Tito” Tomislav Badovinac.
- Suprotno nama glasnogovornici profašističkih nazora imaju otvorena vrata u javnim glasilima i elektroničkim medijima, tako da se stvara dojam da su njihova shvaćanja dominantna u Hrvatskoj - rekao je Badovinac.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sanja4 25.05.2008.

    pa nek se klanjaju ako im se klanja. valjda oni znaju zašto to čine . valjda im je to vrijeme ostalo u dobrom sječanju. ja sam bila premala da bi se toga sječala ali znam da ljudi kažu da su prije puno bolje živjeli. ali sa sigurnošču znam da se nebih klanjala Franji Tuđmanu .niti pod razno!!!

  • XXL 25.05.2008.

    sreća da ove nećemo još dugo gledati,vrijeme radi svoje

  • Elio 25.05.2008.

    druže Tito mi ti se kunemoooooo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare