To je to što me zanima!

24sataTV: Posebnu emisiju o referendumu pratite od 20 sati

Reporteri će s birališta pratiti tijek referenduma i javljati se u posebnu emisiju koju vodi Tihomir Ladišić. Rezultate će analizirati Tomislav Klauški i Dražen Ćurić
Vidi originalni članak

Došao je dan odluke. Naciju je podijelilo referendumsko pitanje treba li u Ustav staviti odredbu da je brak isključivo zajednica muškarca i žene.

Odgovor ćemo dobiti večeras oko 20.00 kad bi Državno izborno povjerenstvo trebalo objaviti prve rezultate referenduma. Uz javnost nestrpljivo će ih očekivati i članovi inicijative "Građani glasaju protiv". U posebnoj emisiji koju vodi Tihomir Ladišić rezultate će analizirati komentatori 24sata i Večernjeg lista Tomislav Klauški i Dražen Ćurić.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • on67zg 01.12.2013.

    Danas je pobijedio razum. Čestitam svima koji su glasali ZA!

  • dEdZAL 01.12.2013.

    E sad jos izglasajte referendum za brak svecenika i maloljetne djecice (suprotnog spola) posto je istospolni sada zabranjen.Ajmo se vratiti jos samo 2000 godina unazad kad su i bogovi nosili haljine,kozje bradice i talijanku na bulji i vozili magarce.Kad su se klale zivotinje za oprost grijeha a crkve su bile mesnice.Kad su se grijesnici ubijali,kamenovali i spaljivali..Jer vas od toga djeli jedino strah od zatvora,inace ste za to doba..,,

  • MatejMartic 01.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare