To je to što me zanima!

April je mrtva? Osumnjičenog za otmicu optužili za ubojstvo

Detektiv Reg Bevan objavio je da su Bridgera uhitili zbog sumnje na ubojstvo. Vjeruju kako je ubio April. Do daljnjeg ostaje u pritvoru te će ga nastaviti ispitivati
Vidi originalni članak

Malenoj Britanki April Jones (5) još uvijek nema traga. Policija ju traži od ponedjeljka, a Daily mail piše kako su se pojavile dvije svjedokinje koje tvrde da su vidjele muškarca s golemom vrećom kako hoda uz rijeku i to dan nakon otmice djevojčice.

Muškarca, kojeg su vidjele, žene navodno poznaju. Njegov identitet ne žele objaviti, a policija provjerava sve navode i tragove koji bi ih doveli do April. Policija posljednjih dana češlja područje uz rijeku Dyfi. 

>>> U međuvremenu su ispitali Marka Bridgera (46) kojeg su isprva sumnjiči za otmicu curice. Uhitili su ga još u utorak. Detektiv Reg Bevan objavio je danas da su Bridgera uhitili zbog sumnja na ubojstvo. Vjeruju kako je ubio malu April. Do daljnjeg ostaje u pritvoru te će ga nastaviti ispitivati. 

Britanska policija u pomoć je pozvala jednog od najpriznatijih svjetskih forenzičkih psihologa, Joea Sullivana, koji je pomagao i u slučaju nestale Madeleine McCann.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tomi07 06.10.2012.

    komentari bi trbali biti " ajme jedno dijete...." aa ne ima boga, nema boga.... kaj je vama ljudi vi bi se samo svadjali i raspravljali, kadsa sam vidjela clanak sva sam se najezila a kada sam vidjela komentare i je skocio tlak. za informaciju vama koji neznate nista o bogu - Bog ti je dao izbor da cinis dobro i lose , da vijerujes u njega i sljedis ga ili da ne vijerujes i cinis po svome.... on sve vidi, ali tako ja vidim boga ne svi i o bogu se ne raspravlja isto ko ni o ukusima.... joj vi ljudiiiiii

  • kaiyla 05.10.2012.

    opet "navodno"....jadni roditelji što će sve pročitati dok se malena ne pronađe...

  • sara100 05.10.2012.

    Jadno ditešce :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare