To je to što me zanima!

Dan ranije nego lani: Croatia Airlines ima milijuntog putnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jubilarni putnik je Maro Popović koji je sletio iz Amsterdama u Zagreb. CA mu je darovala dvije besplatne povratne zrakoplovne karte ekonomskog razreda
Vidi originalni članak

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, u ponedjeljak je zabilježio milijuntog putnika u ovoj godini. Ovogodišnji je jubilarni putnik Maro Popović koji je sletio iz Amsterdama u Zagreb. Croatia Airlines mu je darovala dvije besplatne povratne zrakoplovne karte ekonomskog razreda za jedno od međunarodnih odredišta. Ovogodišnji milijunti putnik Croatia Airlinesa zabilježen je dan prije nego lani.

Do kraja srpnja, u kojemu se bilježi oko 4 posto više putnika u odnosu na lanjski srpanj, očekuje se da će ukupan broj putnika u zrakoplovima Croatia Airlinesa tijekom 2015. godine biti oko jedan posto veći u odnosu na razdoblje siječanj – srpanj 2014. godine.

U 2015. godini u zrakoplovima hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika očekuje se ukupno oko 1,880.000 putnika, odnosno oko 2-3 posto više u odnosu na lani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 8

  • jozabroz 16.08.2015.

    nema sta, uspjesno poduzece,, jos kad se zna da je direktor postavljen na zahtjev premjerove mame,, da da, majke zorana milanovica,onda nije ni cudo sta su tako uspjesna tvrtka,,))))))nepozizam rules..

  • bajica1009 02.08.2015.

    Uživajte u uspjehu kako najavljuje tomo bit će promjena pa vam za šefa dolazi glasnogovornik stranke Jandroković, sve će okrenuti na zna se.

  • Ray Barone 29.07.2015.

    Još jedna državna tvrtka koja posluje s minusom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare