To je to što me zanima!

Danas nas grije 20 stupnjeva, a već sljedeći tjedan opet zima

Toplo i sunčano vrijeme kratko će trajati. Temperatura će pasti u nedjelju, negdje i ispod nule. Biti će oblačno. S niskim temperaturama započet će i novi tjedan
Vidi originalni članak

I prije kalendarskog proljeće je stiglo u našu zemlju. Danas će se živa u termometru popeti i do 20 Celzijevih stupnjeva. U cijeloj zemlji prevladavat će sunčano, toplo i vedro. Ujutro je najtoplije bilo na Lastovu i Makarskoj, koji su mjerili 12 stupnjeva.

No toplo i sunčano vrijeme kratko će trajati. Temperatura će pasti u nedjelju, ponegdje i ispod nule. Biti će oblačno i hladno. S niskim temperaturama započet će i novi tjedan, a u utorak i srijedu bi u gorju mogle zalepršati i pahulje snijega. Cijeli tjedan prevladavat će oblačno i hladno vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • -inna- 02.03.2012.

    A ne, a bas sam htjela lijepo vrijeme :(

  • BifidusNaturalis 02.03.2012.

    Ma nosite opanke šta se mene tiče, ali NITKO mi ne može tvrditi da je noramalno na 30 stupnjeva hodati u martama okolo ili bilo kakvim čizmama, i da niste oznojeni i smrdljivi kad se izujete! Svaki čovjek se znoji, osim ako nemate neki poremećaj. I svakome smrde noge manje ili više, ovisno o bakterijama koje su i krive za smrad! A bome nikome noge u martama na 150 stupnjeva ne mirišu kao ružice! I to je za mene nehigijenski i djeluje izrazito prljavo.

  • beebee 02.03.2012.

    bar smo ovaj tjedan uštedjeli na grijanju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare