To je to što me zanima!

Danas u novinama pronađite prvi kupon za novi Fiat Tipo

Počeo je prvi krug nagradne igre koja nikad ne prestaje. Kroz sljedećih 10 dana potrebno je sakupiti 10 kupona. Sakupljene kupone pošaljite na adresu s naznakom 24sata nagradna igra “Travanjska nagradna igra”
Vidi originalni članak

Danas počinje nagradna igra koja nema završetak. Samo u 24sata čitatelje ćemo neprestano darivati nagradama. Za početak možete osvojiti novi Fiat Tipo.

Sve što trebate napraviti je od danas sakupljati kupone. Svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Čitatelji moraju kupone izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. Sakupljene kupone pošaljite nam na adresu: P. P. 195, 10001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Travanjska nagradna igra”. Prvi kupon potražite u današnjim novinama na 3. stranici.

 

 

NASLJEDNIK SLAVNOG MODELA

Novi Fiat Tipo je nakon predstavljanja postao prodajni hit na hrvatskom tržištu. Automobil uz vrlo povoljnu cijenu, donosi dobar izgled i bogatu opremu već od osnovne razine. U nagradnoj igri 24sata možete osvojiti model s bogatom razinom opreme Pop Star. Vozilo je, između ostalog, opremljeno aluminijskim naplatcima promjera 16 inča, stražnjim parkirnim senzorima, audiouređajem s Bluetooth funkcijom, električnim podizačima svih prozora i klima-uređajem. Tu je i metalik boja. Unutrašnjost je vrlo prostrana i komforna, a u prtljažnik stane zavidnih 520 litara što je idealno za velike obitelji. Dizajn unutrašnjosti je vrlo privlačan, a materijali su kvalitetni, kao i sama izrada. Vozne karakteristike su vrlo dobre s naglaskom na iznimnu razinu udobnosti. Za pogon je zadužen provjereni i vrlo štedljivi 1,3-litreni MultiJet dizelski motor koji razvija 95 KS. Motor je tih, mirnog rada i vrlo ugodan za vožnju. Tu su i vrlo dobre performanse. Do 100 km/h Tipo ubrza za 11,7 sekundi, a postiže maksimalnu brzinu od 180 km/h.

Tipo je svoje ime dobio po slavnom Fiatu iz 1988. godine koji je prodan u dva milijuna primjeraka, a tragom njegova uspjeha mogao bi krenuti i novi model jer nudi vrlo dobru vrijednost za uloženi novac.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BorisBenjak 23.04.2016.

    seljacine sto pljuju po fiatu.doma imaju zastavu iz 89

  • 1234567890 23.04.2016.

    Jel se kaze "sakupiti" ili "skupiti"?

  • kažemja 23.04.2016.

    Super auto za te novce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare