To je to što me zanima!

Dao 200.000 kuna za ubojstvo kolege s kojim je pljačkao Finu

Prema optužnici, Ivan Boršić je od Ivice Štrka naručio Rosino ubojstvo, no ovaj je promašio i pobjegao iz zemlje. Svi su skupa bili u pljački u kojoj su ubijeni zaštitari
Vidi originalni članak

Časni sude nismo krivi, rekli su zagrebačkoj sutkinji Danijeli Kustec Ivica Štrk (47) i Ivan Boršić (35) optuženi za pokušaj ubojstva Ante Rose na zagrebačkom Velesajmu na osobito podmukao način. Prema optužnici Ivan Boršić je od Štrka naručio Rosino ubojstvo obećavši mu 200.000 kuna.

- Trebalo bi ubiti jednu budalu. Ta se osoba bavi drogom, pa kada bi ga ubio, ja bih došao na njegovo mjesto i ostvario bih veću zaradu - kazao je Štrk u istrazi, piše Večernji list. Boršić je nabavio pištolj i dao Štrku koji je 10. prosinca 2010., kada su Roso i Boršić izašli iz fitness dvorane na Velesajmu, pucao u Rosu. No, nije ga uspio pogoditi te je pobjegao.

Sva trojica optužena su za sudjelovanje u pljački Finine poslovnice u Zvonimirovoj u rujnu 2005. tijekom koje su ubijena dvojica zaštitara. 

Roso je nakon pokušaja likvidacije pobjegao iz zemlje, a u suđenju za maskar u Fini sudit će Štrku i Boršiću. Njega i Boršića terete da su bili glavni planeri pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zvonko_mlinaric 17.09.2011.

    Neče da rade pa mora da krade a pritom i ubija.

  • user_89542 17.09.2011.

    samo neka se mafija mlati..takve stvari ne treba ni istraživat..neka se što više pomlate......

  • zenga2 16.09.2011.

    To su oni pošteni hrvati koje kada se ćorkira imaju sva prava i odmah su bolesni pa ne mogu na saslušanja i suđenja.I nisu oni to tako mislili netko je naišao pa nisu uspjeli mazniti šta su htjeli pa je kriv taj što je naišao.Ali metak mogu primiti u čelo i to vrlo efikasno,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare