To je to što me zanima!

Dao mu auto na popravak i dobio ga nazad u dijelovima

Tomislav B. (24) policiji je poznat po prevarama. Ivi B. je obećao da će mu popraviti automobil. 'Zaradio' je 8000 kuna na dijelovima, ali policija ga je uhvatila
Vidi originalni članak

Ivo C. (56) sa Čiova svoju Hondu povjerio je Tomislavu B. (24) na popravak. Nakon nekoliko dana Ivi je bilo sumnjivo jer mu se Tomislav nije javljao. Ubrzo je doznao da mu je auto prodan u dijelovima. Za njega je Tomislav B.  dobio 8000 kuna. Sve je Ivo prijavio policiji koja mu je vratila većinu prodanih dijelova. Tomislav B. je poznat policiji po sličnim prevarama i nema prijavljen automehaničarski obrt. 

Prošle godine Tomislav B. uzeo je na popravak Seat od J. T. (57). Žena mu je platila 3000 kuna unaprijed za popravak. Nakon nekoliko dana automobil je nestao iz njegovog dvorišta. J. T. je sve prijavila policiji i doznala da joj je Seat prodao za samo 1000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maky cbr 28.03.2011.

    Tomislav boduljak je klasicni prevarant, u jednoga lika iz Zagreba je isa kupit zutog cbra 954 dosa je sa 1800 kuna i punjacem za mobitel i kaze liku evo ti to da isproban motor i da te ne zajeben i on njemu da punjac i 1800 kuna ,sija na motor i pun gas za trogir,i tako vozi ga on dva tri tri tjedna i stopa njega pandur i on sve lipo razgovara sa panduron i kad ga je pita papire ovi mu da i kad je pandur isa provjerit jeli motor uredan on iscupa papire panduru iz ruku sidi na motor i bizi ca,jednostavno takav se ne radja dvaput

  • Njonjo i Anemični 28.03.2011.

    da je meni takvo šta napravio njega bi mama dobila u komadima onako zapakiranog u vrećicama za kištru!!!!!

  • yocko 26.03.2011.

    Ovakovih majstora ima i u Križevcima muljator je prvi Knapić Branko autolimar i lakirer pod navodnicima školu za to nikad nije završijo neznam tko mu je dozvolio da to radi, vara ljude a šta mulja sa osiguranjima uzme novac od njih a na vozilu ne napravi sve što je dogovoreno ne izdaje ražune sa policijom ležira saobračajke samo da dođe do novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare