To je to što me zanima!

Dario Juričan: 'Malenica dvije godine radi protiv toga da ja dobijem ime Milan Bandić'

Juričan vodi sudski spor s Ministarstvom uprave nakon što je 2019. promijenio ime u Milan Bandić, što mu je ipak na kraju oduzeto, za što smatra da je napravljeno mimo zakona i za to krivi Malenicu
Vidi originalni članak

Danas smo ovdje jer ministar Malenica krši zakon. On je poznati kršitelj zakona. Pune dvije godine radi protiv toga da ja dobijem ime Milan Bandić. Svjesno to radi jer izdaje rješenje za rješenjem, koje mu to sud svaki put pobija. Prvo je to napravio Upravni sud, pa se Malenica opet žalio i samo da kažem - osobno potpisuje ta rješenja. Znači majstor ima toliko vremena da osobno potpisuje rješenja i onda na sudu redovito gubi, rekao je jutros ispred Ministarstva pravosuđa Dario Juričan.

POGLEDAJTE VIDEO Presica Darija Juričana

Naime, Juričan vodi sudski spor s Ministarstvom uprave nakon što je 2019. promijenio ime u Milan Bandić, što mu je ipak na kraju oduzeto, za što smatra da je napravljeno mimo zakona i za to krivi Malenicu. 

Juričan je jutros naveo da on ima pravo tražiti promjenu svog imena i kako kaže, nije relevantno je li primjereno da on to ime nosi ili ne.

- Bitno je to da ja želim biti primjer drugima da se protiv ovog pravosuđa i protiv ovakve lopuže ministra može i treba boriti - dodao je Juričan.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 16.10.2021.

    Juričan Dario nešto je često u gipsu lijepo bravo Zagrebe

  • max2017 15.10.2021.

    ironija i cinizam imaju svoje granice,a onda postanu naporni s kontraefektom !Zanima me na čijim jaslama se može toliko dangubiti i smišljati beskrajnu količinu bedastoća ? Bandić je mrtav i svaka tema s njim u vezi je dalje bespredmetna ! Državne institucije su obustavile (???) sve procese na njegov račun ! Juričan nastupa karikaturalno i u svrhu samoreklame.....

  • os-lega 15.10.2021.

    Blago nama kada su takve osobe, Dario Juričan Milan Bandić, najbitnije u Hrvatskoj pa radujmo se narode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare