To je to što me zanima!

Dario stigao kući: Najvećoj bebi svirali su i tamburaši

Velikog Darija Tobijaša djed je dočekao sa 100 eura, a vrtio se i janjac. Kuća je bila puna kolača, balona i rodbine. Dario je čitavo vrijeme spavao
Vidi originalni članak

Zlato moje, ti ćeš biti pjevač kao dida. Evo ti didina penzija, nježno je Dariju Tobijašu tepao pradjed Đuro Jurić (79) stavljajući mu pod glavicu 100 eura. U kući obitelji Tobijaš u Novskoj u utorak je vladala neopisiva sreća. Najveća beba rođena u Hrvatskoj, koja je pri porođaju težila 6280 grama, napokon je iz bolnice stigla kući. Osim rodbine, dječačića su dočekali i brojni plavi baloni, a djedovi, bake, stričevi, kume i ujne su napravili pravu gozbu. Janjac se na ražnju vrtio od jutarnjih sati, kuća je prepuna kolača, a vrata Tobijaševih do kasnih su sati bila otvorena dobronamjernicima koji su željeli vidjeti malog junaka. Čitavo vrijeme Dario je mirno spavao u maminu naručju. Tek katkad bi otvorio oči, trepnuo, zijevnuo i nastavio spavati.
- Osjećam se dobro iako me još malo boli rez, ali dobro je. Dario je malo pao u kilaži jer nisam imala mlijeka zbog carskog reza, ali kaže liječnik da će to vrlo brzo nadoknaditi - kaže ponosna majka Ivana (28). Iako imaju puno posla jer su poljoprivrednici, bake Nevenka Tobijaš i Đurđica Jurić posvetit će se brizi oko Darija i Ivane dok ne ojača.
- Ima puno posla, ali sve ćemo obaveze prilagoditi njima. Kako je bilo s Gabrijelom (5,5) i Josipom, tako će biti i s Dariom - kažu bake dok slažu veliki obiteljski stol. Kako i dolikuje slavonskom dočeku prinove, u dvorištu su pravu feštu napravili tamburaši.

BRAĆA JEDVA DOČEKALA DA VIDE MALOG VELIKOG DARIJA
Povratku mame Ivane (28) iz bolnice obradovali su se sinovi Gabrijel (5,5) i 15-mjesečni Josip. Josipu je ovo bilo prvo odvajanje od majke i, čim je stigla kući, nije je više ispuštao. Osim želje da s njihovim Darijem bude sve u redu i da odrasta kao zdravo dijete, velike obitelji Tobijaš i Jurić nadaju se da će Darijev otac napokon dobiti posao.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Punisher1007 22.06.2010.

    Kako bi vas sve volio vidjeti pa da vam neke stvari objasnim. Vi stvarno nikad niste bili sretni u životu i zbog toga ste jadni . Tko si ti da nazivaš ovo \"jadni i seljački\" . Sram te bilo . Takvi kao ti su u biti totalno jadni i trebaju vas kao takve sažaljevati. Ljudima je dijete došlo doma a vi komentirate takve idiotarije.

  • anjica 22.06.2010.

    nadaju se da će dobiti posao i u međuvremenu štancaju djecu. glavno da se okrenuo janjac i pozvali tamburaši. sve skupa tipično hrvatski.

  • Virulent87 22.06.2010.

    Nadam se da nitko iz naše vlade neče pokrvarit raspoloženje toj obitelji i posjetiti ih. To bi bila največa tragedija. P.S. Puno sreče i zdravlja bebi i obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare