To je to što me zanima!

Daruvar: Djevojčicu (5) izgrizao ovčar dok se igrala kod bake

Kako doznaje Moj portal, djevojčica je bila u posjeti kod bake i igrala se s njezinim psom u dvorištu. Pas ju je napao i izgrizao po licu nakon što mu je pokušala uzeti kost iz usta. Majka ju je odmah žurno odvela u bolnicu
Vidi originalni članak

Djevojčicu u dobi od 5 i pol godina u petak oko 9 sati u Donjem Daruvaru napao je pas.

Kako doznaje Moj portal, djevojčica je bila u posjetu kod bake i igrala se s njezinim psom u dvorištu. Pas ju je napao i izgrizao po licu nakon što mu je pokušala uzeti kost iz usta. Majka ju je odmah žurno odvela u bolnicu gdje su joj liječnici sanirali ozljede.

- Djevojčica je bila sva krvava. Imala je veliku ranu na čelu, razrezao joj je obraz i ugrizao ispod brade te su joj liječnici zašili ranu s više od 20 šavova. Rana je stvarno izgledala strašno, a curici će ostati veliki ožiljak na licu. Jako mi je žao te djevojčice, ovo će joj biti trauma za cijeli život - rekao je jedan mještanin.

O događaju je obaviještena i daruvarska policija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Svetac_1_1 24.05.2022.

    Eto ni pas ne voli kada mu se uzima iz usta. Ja sam odsjedio 17 mjeseci zato što sam susjeda ugrizao za vratnu arteriju kada mi je od zajebancije izbio pivsku flašu iz usta. Da nije s nama u društvu bio med. tehničar susjed bi načisto iskrvario. Od tada su mi na ulična vrata stavili tablu: "Ne boj se psa, gazda ujeda i kolje"

  • Zlatna Vuga 23.05.2022.

    Njemački ovčar po defultu nije Mile Hund iz Vuka samotnjaka, niti dobri peso iz Inspektora Rexa. Nažalost djeca stradaju zbog glupih roditelja i ostalih odraslih osoba.

  • Štrumfeta6 23.05.2022.

    sad će pas biti kriv ... klasika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare