To je to što me zanima!

Davat ću trećinu plaće za odštetu Lucijanovoj obitelji

Ana Magaš u zatvoru je od neznanke primila fotografiju svoga sina Lovre. Centar za socijalnu skrb rekao je Ani da Lovre ne želi poslati sliku
Vidi originalni članak

Trećinu plaće davat ću obitelji Magaš za odštetu. Naime, obitelj Magaš najavila je da će od Ane tražiti dva milijuna kuna odštete jer je ubila Lucijana.
- Svjesna sam da odštetu moram plaćati. Zaposlit ću se i dio novca ide njima - rekla je Ana.
Anina majka Dijana Batković rekla je kako je njena kći još umorna i kako će ovih dana obaviti formalnosti u zadarskom Centru za socijalnu skrb. Voditelj Centra, Tomislav Orović, jučer nije želio komentirati Aninu izjavu kako joj unatoč brojnim zamolbama djelatnici Centra nisu htjeli izaći u susret i poslati fotografiju sina dok je bila na izdržavanju zatvorske kazne.
- Mi radimo sve u skladu sa zakonom i pravilima struke - rekao je Orović. Prema njegovim saznanjima, Ana Magaš se jučer nije pojavila u Centru za socijalnu skrb, ali je telefonom najavila dolazak već ovih dana. Nije poznato je li se najpoznatija hrvatska bivša zatvorenica prijavila i na Zavod za zapošljavanje, a prema izjavama njezine majke, za sada je dobila više ponuda za posao te će najvjerojatnije prihvatiti jednu u Zagrebu. Kako bi se što više približila sinu, Ana Magaš je rekla da mora biti u trendu jer joj je sin sada u pubertetu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • brezanova 02.07.2008.

    Ona je konfuzna, zato neka je novinari puste na miru.Ona neka se mirno sjedne i trijezno razmisli što će dalje. Po izjavi , da mora biti u trendu jer joj je sin u puberteti vidi se da lupeta.

  • user_2971 01.07.2008.

    pa to kaj se udala i ima dijete ne znači da je umrla, zašto nebi bila vani u disku? pa pogledaj malo ko sjedi po čitave dane u birtijama-muževi i očevi pa se njima ništa ne zamjera,ali nedaj bože da majka izađe s frendicama,to je katastrofa...Ana drži se, bori se za sina, imala si se pravo branit od zlostavljača....

  • weltrusky 01.07.2008.

    Ovo je jedna velika tragedija za sve! Roditelje boli gubitak djeteta-što je normalno, dijete boli- gubitak roditelja (trenutno oba), a ona-Ana za cijeli život ostaje sa spoznajom što joj se desilo i sto je učinila.Užas!! Što se tiče odštete, meni osobno je ona u ovom slučaju besmislena!! Ma tko bi mi mogao nadoknaditi život moga djeteta??Nisu mi jasni njegovi roditelji sa tim zahtjevom i ta dva 2 000 000,00 kn za svoje dijete! I od koga to traže,od majke svoga unuka! Šta će bol nestati sa ta dva miliona? Ili će ta dva miliona uplatiti unuku kao naknadu za oca? Sad sam sarkastična, al mi nije jasno to sa lovom... U konačnici ja iz ponosa/tuge/jada ne bih uzela te novce!Ne bih ih mogla očima gledati, ili nešto sa njima kupiti, pa opet to kupljeno gledati, meni bi to predstavljalo zamjenu za nezamjenjivo! Najveća žrtva u svemu ovom je dijete/unuče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare