To je to što me zanima!

'Davor Bernardić ne može voditi Hrvatsku, taj eksperiment bi mogao imati razorne posljedice'

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora kazao je kako je glas za HDZ siguran glas, dok je za druge na desnom političkom spektru glas za neizvjesnost jer se ne zna gdje će i kako on završiti
Vidi originalni članak

Nije svejedno tko će voditi Hrvatsku iduće četiri godine, poručio je Gordan Jandroković na predstavljanju HDZ-ove liste za 2. izbornu jedinicu u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi. 

- S jedne strane imamo odgovorne, ozbiljne i dokazane lidere koji su se dokazali u kriznim situacijama, a s druge strane neodgovorne, neozbiljne i nezrele ljude koji su iskoristili četiri godine u oporbi jedino za difamiranje, vrijeđanje i uništavanje dostojanstva i digniteta drugih ljudi, koji dolaze iz drugih političkih opcija - poručio je Jandroković koji predvodi HDZ-ovu listu u 2. izbornoj jedinici.

PREMIJER NE RAZMIŠLJA O MOSTU 'Škorinu izjavu nisam doživio kao prijetnju, kliže na suhom'

Ustvrdio je kako je izbor s jedne strane Andrej Plenković koji nudi ozbiljnost, odgovornost i sigurnost, a s druge Davor Bernardić koji neodgovoran i ne može voditi Hrvatsku. 

- To je avantura i eksperiment koji bi mogao imati razorne posljedice za daljnji rast i razvoj našu državu, kad bi takav čovjek i ekipa oko njega preuzeli vodstvo - kazao je. 

Naveo je i kako se ne smiju trošiti glasovi na neke opcije koje žele doći na njihovo mjesto. 

- Glas za njih je neizvjesnost. Ne znamo gdje će i kako završiti taj glas, koji će se dati za druge opcije koje su na desnoj strani političkog spektra, a glas za HDZ je siguran glas - ustvrdio je Jandroković. 

Ovo su mu šesti izbori u koje ide i siguran je da je HDZ-ova lista pobjednička. Napomenuo je i kako se izbori odvijaju u vremenu koje nitko nije mogao ni sanjati, a riječ je o korona krizi i potresu koji je pogodio Zagreb i okolicu. Svijet i Hrvatska, ističe, promijenili su se u nekoliko mjeseci, a ovo novo razdoblje traži veliku odgovornost, ozbiljnost i stručnost. 

RESTART U KOPRIVNICI Bernardić: Ovo nisu izbori za Mistera, već za put za Hrvatsku

- Iznimno je bitno da prepoznamo znakove vremena, da građanima jasno kažemo kakvi smo mi, a kakva je naša politička konkurencija. Imali smo mandat iza sebe koji je bio uspješan. Tri i pol godine svi važni parametri išli su prema gore, od rasta BDP-a, plaća, zaposlenosti, kreditnog rejtinga, a turistička sezona rasla je svake godine. Dogodila se korona kriza, a Vlada predvođena Plenkovićem reagirala je kao malo koja u svijetu. Pokazali smo iznimnu sposobnost i odgovornost kako bi zaštitili građane od bolesti i ekonomskog udara - navodi Jandroković. 

Upravo u krizi pokazalo se da je Hrvatska učinkovita, a ne slučajna država jer je našla odgovore na krizu, rekao je Jandroković. Podsjetio je da su u mandatu podigli plaće i mirovine, a nakon srpanjskih izbora obećali su raditi kako bi prosječna plaća iznosila  7600, a minimalna 4200 kuna, kako bi mirovine rasle 10 posto, ali i otvorili 100.000 novih radnih mjesta. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Hiroo_Onoda 21.06.2020.

    HDZ je Hrvatsku uništio pa smo pod njihovim vodstvom jedino prvi u siromaštvu. Ipak, moram priznati da mi se Bero ne čini sposoban voditi državu. Automobilskim rječnikom rečeno - umjesto da ima pred paljenje on ima kasno paljenje.

  • Idemo prema boljem 21.06.2020.

    Skupila se bandica anti HDZ. Ne zaboravite, Jandroković je rasturio Škoru. A Bernardić Plenkoviću ne seže niti do koljena bez obzira na njegovu visinu.

  • GordanLušić 21.06.2020.

    Hvala Njonjek, upravo si mi pokazao za koga da glasam! Bero je za tebe gospodin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare