To je to što me zanima!

Davor Bernardić odrekao se vlastitog stvoritelja...

Mladi SDP-ov lav juriša na tron SDP-a u Zagrebu, a Davor Bernardić misli 'da mogu bolje' nego pod Bandićevom vlašću. Očekuje motivaciju članstva
Vidi originalni članak

Način na koji zagrebački SDP sad funkcionira više ne odgovara novim izazovima. Mogu, znam i hoću odgovoriti na te izazove novim metodama rada. Nakon svih događanja u Zagrebu želim okrenuti novi list, započeo je konferenciju za novinare Davor Bernardić, jedan od kandidata za šefa zagrebačkog SDP-a. U Movie Pubu predstavio je svoj program pod sloganom “Mi možemo bolje” te najavio motivaciju članova, kvalitetniji način funkcioniranja, otvorenost prema građanima i dostupnost. Osvrnuo se i na buduću suradnju s gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji ga je uvukao i lansirao u političku orbitu.
- Pitanje je kako će Bandić surađivati sa mnom. Situacija se promijenila, Grad je u financijskim problemima, nezaposlenost je 26 posto... Oko ključnih i strateških stvari morat ćemo surađivati - rekao je Bernardić koji mora skupiti 266 potpisa. Podržava ga i potpredsjednik Sabora Neven Mimica.
- Ozbiljno sam shvatio Račanovo pismo iz bolnice u kojem kaže da SDP-u trebaju nove, mlade snage. Zagrebačka organizacija s Bernardićem može zatvoriti stranice spomenara - komentirao je Mimica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavi cvijet 06.04.2010.

    Možete se mijenjati sad ovaj sad onaj, ali svi ste cijepljeni istom injekcijom. Mladi moraju slušati stare inače su aut. Navikli se stari na vladavinu, vide da nisu poželjni pa guraju naprijed mlade kojima će dirigirati. HDZ, SDP i ostali su ono što su imali reći, odavno rekli. Vidimo što su napravili.

  • WebSuperman 06.04.2010.

    odreknite se vi vaših političkih stranki pa ću vam vjerovati. do tad jedite govna i vi u hdz-u i vi u sdp-u i vi u hss-u i svi ostalih iz milijun stranaka u državi. nikad vama neće interes naroda bit ispred interesa stranke, treba se dogodit jeben preobrat u načinu razmišljanja da vi išta promijenite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare