To je to što me zanima!

Filipović: U Americi sam stajao 15 minuta na semaforu dok nije došao čovjek i stisnuo tipku

Kako je moja stipendija bila 35 tisuća dolara godišnje, pazio sam na svaki detalj, pa tako i na prelazak ceste, rekao je Filipović koji je u mladosti dobio sportsku stipendiju te studirao u Americi
Vidi originalni članak

Iz Vlade odlaze Boris Milošević, Josip Aladrović i Tomislav Ćorić, a umjesto njih dolaze Anja Šimpraga, Marin Piletić i Davor Filipović, potvrdio je to danas i premijer Andrej Plenković.

Davor Filipović poznatiji je kao kandidat HDZ-a na prošlim izborima za gradonačelnika Zagreba. No, iako u tome nije dobio potporu građana, preuzet će Ćorićev resor gospodarstva i energetike.

Dok se borio za čelno mjesto u Zagrebu, za Jutarnji list je ispričao anegdotu iz svog života dok je studirao u Americi. 

ZARAĐUJE VIŠE OD PLENKOVIĆA Bolje živi nego ministar: Stan iznajmio Saboru, a prijavio se kod roditelja. I lijepo zarađuje...

Otkrio je kako tijekom boravka u Americi je imao problem s prelaskom preko ceste.

- Kad sam došao prvi put u Ameriku, dobili smo jasne upute da se ne smiju kršiti nikakva pravila jer se može izgubiti stipendija. Kako je moja stipendija bila 35 tisuća dolara godišnje, pazio sam na svaki detalj, pa tako i na prelazak ceste. Jednom sam nekakvih 15-20 minuta stajao na semaforu, nigdje nije bilo žive duše dok se nije pojavio jedan čovjek i pritisnuo na semaforu ono što mi danas imamo i upalilo se zeleno svijetlo. Međutim, 2002. godine nije bilo takvih semafora kod nas, a ja sam se striktno držao pravila - otkrio je tijekom izborne kampanje Davor Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • dahvaul 28.04.2022.

    Sa ovim kaj ne zna preć cestu sa semaforom gospodarastvo će procvijetati

  • kumes 28.04.2022.

    Dodje pastir, pritisne to dugme i sve oce prodju

  • komparator 28.04.2022.

    Ipak je uspio !!! Beš semafore i gradonačelnike , ministar -to je zakon !

Komentiraj...
Vidi sve komentare