To je to što me zanima!

Davorin Posavec ulazi u utrku za gradonačelnika Bjelovara

S današnjim danom ističem svoju kandidaturu kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Bjelovara, koju podupire SDP, kazao je u nedjelju u Hotelu Central, Davorin Posavec
Vidi originalni članak

S današnjim danom ističem svoju kandidaturu kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Bjelovara, koju podupire SDP, kazao je u nedjelju u Hotelu Central, Davorin Posavec (48)), direktor Bjelovarskog sajma.

U svom prvom nastupu pred članovima Socijaldemokrata te brojnim građanima, Posavecm je kazao kako on za razliku od drugih sada kandidata dolazi iz realnog sektora, a upravo se i Grad treba ponašati prema načelima dobrog gospodarstvenika.

Predstavljajući se javnosti kazao je kako su mu roditelji Bjelovarčani, a i članovi njegove obitelji, supruga. Kći i sin, koji su mu sjedili u prvom redu, su također rođeni i žive u Bjelovaru. Nakon završenog fakulteta zaposlio se u Sireli, i potom napredovao do menadžerske funkcije u LUR-a grupi. Nakon što se ukazala prigoda javio se prije tri godine na natječaj za direktorsku funkciju na Bjelovarskom sajmu. 

-Upoznao sve prednosti, ali i neiskorištene potencijale koje ima naš Grad. Stoga ću se prvenstveno baviti razvojem gospodarstva, jer je to pokretač svih drugih projekcija. Od socijalne komponente pa do odgoja i obrazovanja koji su ključ za daljnji razvitak Bjelovara. To je sve moguće i kroz smanjenje prireza i poreza, što mi je primarni zadatak, kako bi gospodarstvenici imali više prostora za svoj razvoj – kazao je Posavec najavljujući kako će predstavnici realnog sektora, aktivno sudjelovati u kreiranju gradske politike. 

Potporu nezavisnoj Posavčevoj kandidaturi dali su saborski zastupnici Vedran Babić i potpredsjednik SDP-a, Peđa Grbin, koji je naglasio kako su izbori na lokalnim razinama presudni za ljude koji tamo žive. 

-Svi moraju imati jednaku šansu za život, a ona upravo počinje na lokalnoj razini, jer se na tom nivo bavi problematikom koja tišti svakodnevno njezine stanovnike. Od izgradnje vrtića, škola i svim ostalim temeljnim pravima za dobar život - kazao je između ostalog Grbin.

Predsjednik ŽO SDP-a, Vedran Babić je naglasio da je Bjelovar gospodarski pokretač Bjelovarsko – bilogorske županije i stoga treba staviti naglasak na osobu koja dolazi iz realnog sektora jer prepoznaje tu problematiku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ante_maja 12.03.2017.

    Uzalud ti trud druze!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare