To je to što me zanima!

Debata je jako naštetila Obami: Romney ipak može do pobjede

U Gallupovoj anketi objavljenoj u ponedjeljak Romney i Obama su izjednačeni, svaki dobiva 47 posto, premda je potonji prije debate imao prednost od 4 do 6 bodova
Vidi originalni članak

Najnovije predizborne ankete pokazuju kako je američki predsjednik Barack Obama izgubio prednost u odnosu na republikanskog protukandidata Mitta Romneyja nakon tv-debate u srijedu. 

U toj debati Obama je bio u 'defenzivi' i u sjeni svog protivnika koji je pokazao borbenost. Sljedeća debata najavljena ja za 22. listopada. 

U Gallupovoj anketi objavljenoj u ponedjeljak Romney i Obama su izjednačeni, svaki dobiva 47 posto, premda je potonji prije debate imao prednost od četiri do šest bodova. 

>>> Sve o predsjedničkim izborima u SAD-u čitajte u našem specijalu

Po jednoj drugoj Gallupovoj anketi, 72 posto ispitanika smatra da je Romney u debati bio bolji. Anketa instituta Pew potvrđuje tu tendenciju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • istina1 09.10.2012.

    Sadam husein barak obama je moj mjesec

  • Brzopoteznik 09.10.2012.

    zeitgeist je imao utjecaja na neka razmišljanja vidi se to,obama treba ostati predsjednik i ubuduće se bolje pripremiti za debatu,uostalom ako netko drugi uistinu odlučuje o svim bitnijim događanjima u svijetu onda ni nema nekakvog smisla truditi se možda je i obama tako razmišljao ali ipak ne vjerujem,obama će dobiti....

  • vidum 09.10.2012.

    Možda je ovo posljednja prilika da Amerika dobije bijelog predsjednika, s obzirom na povećani natalitet, ali i useljavanje obojenih. Osim toga, na Obaminim skupovima ima i bijelaca, dok na Romneyevim nema ni jednog crnca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare