To je to što me zanima!

Debeljak je podigao kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću

U pripćenju iz škvera navode da štite sve svoje radnike i ne dopuštaju zastrašivanje, bez obzira o kome se radi. Osumnjičeni zaposlenik je udaljen s radnog mjesta
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Brodosplita i vlasnik samoborske tvrtke DIV, Tomislav Debeljak je u petak kazneno prijavio zaposlenika Brodosplita osumnjičenog da mu je prijetio smrću. Novi vlasnik Brodosplita je policiji predočio i dokazni materijal. 

U priopćenju iz škvera se navodi da štite sve svoje radnike i ne dopuštaju zastrašivanje, bez obzira o kome se radi. Osumnjičeni zaposlenik je udaljen s radnog mjesta do završetka disciplinskog postupka.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • lelu0408 16.03.2013.

    9 mjesec svi na burzu,

  • mojzetdida 16.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 16.03.2013.

    Mene zanima kako će to radnici škvera sami ulagati svoje otpremnine u svoju prekvalifikaciju u fast food ili iznajmljivanje sandolina. Ljudi koji cijeli život švasaju, pile i grade, sad će sjedit na plaži i izdavat sandoline EU turistima? Ma dajte....

Komentiraj...
Vidi sve komentare