To je to što me zanima!

Dečki s FER-a srebrni u finalu natjecanja u programiranju

FER-ovci Stjepan Glavina, Ivan Katanić i Gustav Matula na Finalu Svjetskog studentskog natjecanja u programiranju u Maroku zauzeli su sjajno drugo mjesto
Vidi originalni članak

Studenti Fakulteta elektronike i računarstva Stjepan Glavina, Ivan Katanić i Gustav Matula na Finalu Svjetskog studentskog ACM ICPC natjecanja u programiranju u Maroku osvojili su sjajnu srebrnu medalju i sedmo mjesto u ukupnom poretku među 128 sveučilišnih timova iz cijelog svijeta, piše Studentski.hr.

U finalu su premoćno pobijedili studenti sa Sveučilišta u St. Petersburgu, a od naših studenata bolji su bili još samo timovi iz Moskve, Tokija, dva sveučilišta iz Kine i tim sa sveučilišta Berkeley. 

Timovi od po tri studenta imali su pet sati unutar kojih su morali riješiti između osam i 12 problema vezanih za programiranje. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Čitatelj_24h 28.05.2015.

    Hrvatska ima talentirane mlade snage.

  • PetarPapiga 28.05.2015.

    bravo dečki

  • jura_nobilo 27.05.2015.

    student sam fera, poznam sva tri decka, s jednim sam i prijatelj, mogu reci bravo.. ali fer nema veze s tim nikakve.. decki su vec godinama vrhunski programeri, vec par godina za redom rade preko ljeta u facebooku i bivsi su olimpijci.. apsolutno fer nema veze s tim nikakve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare