To je to što me zanima!

Dečko I. Ergić koji je pao s 'kokom' družio se i s Alex

Redar Marin Cvitan (29) uhićen je pred vodičkim klubom Hacienda. Ivanu Ergić često su viđali s njim. Rekao je da je droga bila za goste kluba
Vidi originalni članak

Ivana Ergić lani je bila domaćica u vodičkoj Haciendi. U to se vrijeme za red u klubu brinuo i vaterpolist iz Šibenika Marin Cvitan (26). Bivša Miss Hrvatske ubrzo se zbližila s nabildanim mladićem izbrijane glave. Šibenčani su Ivanu i Marina ovog ljeta često viđali u kafiću u staroj jezgri grada, koji je navodno, dijelom u Cvitanovu vlasništvu. Misica o ljubavnom životu nikad nije voljela pričati. Nedavno je otkrila tek da je vezi sa šibenskim poduzetnikom. Branila se da ona nije kriva za raspad njegova braka jer su do razvoda bili smo prijatelji.
Šibenski inspektori za narkotike sumnjali su da se “dila” ispred vodičkog kluba pa su napravili “sačekušu”. Cvitan je stajao ispred kluba u kojem je sada redar njegov brat blizanac. Vidjevši policajce kako mu se približavaju, Cvitan je u panici pobacao šest paketića kokaina u kojima je bilo 4,3 grama droge. Počeo je bježati. Policajci su ga ubrzo sustigli. Uhitili su ga. Priznao im je da je kokain htio prodati gostima Haciende. Policija je 30. srpnja doznala da je Cvitan diler. Tada su uhitili 24-godišnjaka iz Šibenika kod kojeg su pronašli 20 grama kokaina.
Policija sumnjiči Cvitana da je tom mladiću prodao drogu. Ivana Ergić jučer nije bila dostupna za komentar



CVITAN SE VOLIO DRUŽITI I S ALEKSANDROM GRDIĆ
Ivanu Ergić kao domaćicu kluba Hacienda “naslijedila” je također bivša misica Aleksandra Grdić. Kako je Cvitan redovito dolazio u klub, znao se podružiti i s Aleks. U njenom su automobilu prije dvije godine policajci pronašli 13 tableta Praxitena, a kod njenog tadašnjeg dečka Zlatka Škvarića našli su kokain.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nebojsacolic 24.08.2008.

    \'\'koka\'\' je pravo dobra za skidanje sa horsa .....

  • Milka-sib 24.08.2008.

    U svakom žitu ima kukolja pa tako i među zaštitarima.Iako ne znam jeli pravi naziv za osobu koja je diler i koja ima svoj privatni ugostiteljski objekat i povremeno radi poslove izbacivača u fušu pravi naziv zaštitar.Nažalost ovih ljetnih dana smo sve više svjedoci nelegalnog rada redarskih i zaštitarskih poslova osoba koji imaju dosjee i kao takvi ne mogu dobiti zaštitarsku licencu ali to im ne smeta da bez problema rade kao zaštitari po diskotekama,športskim zbivanjima i drugim mjestima polulegalno i na crno.Tako danas oduzimaju posao zaštitarima kojima je zaštitarstvo jedini izvor zarade osobe koje su zaposlenici na naplatnim kućama na auto-cesti,osobe koje su vlasnnici ugostiteljskih objekata(kao u Cvitanovom slučaju),osobe koje rade u pošti,pa čak i pojedine osobe koje su zaposlenici državnih službi i imaju dobra primanja za razliku od profesionalnih zaštitara koja imaju mala primanja.Neki su\'\' redari\'\' na bolovanju u svojoj matičnoj tvrtki ,a noću rade za kvazi-zaštitarske tvrtke u diskotekama koje jedva imaju tri zaštitara prijavljena ali zato ako im je potrebno bez problema na crno za jednu noć angažiraju i preko 20 redara-izbacivača.

  • hell_ena 23.08.2008.

    @konstanta: šta nema? XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare