To je to što me zanima!

Dečko ju zalio kiselinom, bilo joj je opečeno 70 posto tijela

Par se svađao, a mladić je djevojku u jednom trenutku počeo špricati kečapom i senfom. Nakon toga je istrčao van, a nakon što se vratio zalio ju je kiselinom
Vidi originalni članak

Tanya St-Arnauld (29) iz Kanade probudila se iz umjetne kome u kojoj je bila jer ju je dečko Nikolas Stefanatos (27) polio kiselinom. Ženi su u nedjelju liječnici izazvali umjetnu komu jer joj je opečeno 70 posto tijela. Ženu je dečko napao u nedjelju ujutro, a policiju su u njen stan pozvali oko 5 sati, javlja Daily Mail.

I ranije je bio nasilan prema njoj 

Prema izvještaju iz policije, par se svađao, a mladić je djevojku u jednom trenutku počeo špricati kečapom i senfom. Nakon toga je istrčao vani, a nakon što se vratio zalio ju je kiselinom.

- Kiselinu joj je zalio po licu, prsima, svugdje po tijelu. Vrištala je te se skrila u kupaonu, a koža joj se doslovno topila i počela otpadati. Jako je patila - ispričao je lokalnim medijima Maxime Gosselin, brat nesretne djevojke. Policija je uhvatila dečka, a obitelj djevojke je istaknula kako ovo nije prvi put da je Nikolas nasilan prema Tanyi.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • TOMI202 05.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marija1411 04.09.2012.

    trebalo bi mu dat doživotnu robiju

  • ValneaTkalčec 03.09.2012.

    fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare