To je to što me zanima!

Dečko traži volonterku sa slike: Uzela mu je metlu iz ruke i skuhala kavu da popije u miru

Sve je dirnula želja dečka koji je očito zapamtio kavu dan nakon velikog potresa u Petrinji, pa je objava podijeljenja u više zadarskih grupa kako bi je što prije pronašli djevojku iz Nina
Vidi originalni članak

Na stotine volontera zadnja dva tjedna pomažu stanovništvu u Petrinji, Sisku, Glini, Majskim poljanama i ostalim mjestima, a jedan volonter zapamtio je volonterku iz Nina s crvenim šalom oko vrata, koju od ponedjeljka traži cijeli Facebook.

"Zna li itko ovu djevojku u sredini, plavušu sa crvenim šalom?!? Ne znamo joj ni ime! Vjerojatno je volonterka iz Nina! Ako imate koga u Ninu, molim pitajte!!! Pitam za jednog predanog volontera koji je danima u Majskoj poljani na terenu, a ona mu je u srijedu navečer skuhala kavu koju pamti; nakon potresa oko 18 sati mu je uzela metlu iz ruke jer je to "ženski posao" i poslala ga da u miru završi kavu koju je sačuvao od potresa...a zatim je nestala... Čudno je to, ali ja mogu razumjeti. Ljudi se zavole i za manje od savršene kave. Pomozite!!!!", napisala je Facebook korisnica Valentina Badanjak Pintarić. 

KROZ RUŽIČASTE NAOČALE Za Plenkija na terenu sve štima, a uspije ga demantirati i kuhar. No za njega je sve 'stvar dojma'

Ispod njene objave brzo su krenuli komentari o njenom mogućem identitetu, objava je podijeljenja u više zadarskih grupa kako bi se djevojka pronašla radi volontera kojem je njena kava očito toga dana jako puno značila. U komentarima je objavljeno da je djevojka zaista iz Nina te da se navodno zove Lucija Šalov. Ako je znate, javite joj da je svi traže.

POGLEDAJTE VIDEO: RUPE U MEČENČANIMA 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • iv.ma 12.01.2021.

    Ovaj bi se izgleda zenio.

  • Obren257 12.01.2021.

    Koliko sprdnje za normalnu mladenacku ljubav.Izgleda da su brakovi muskarca i zene ugrozeni.Tko ce za njih skrbiti?Ili se ceka prelazak u Lgbt grupaciju,gdje ce imati puno svekolike potpore.

  • LjiljanaMilovanovic 12.01.2021.

    Sada se malo pretjeralo, zarucili se nakon mjesec dana, ovaj trazi curu koja mu je skuhala kavu, ajmo samo da smo u novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare