To je to što me zanima!

Deda diler: Kod 67-godišnjaka u Rijeci našli više od kile kokaina

Osumnjičen je da je od 2019. nadalje, kao i tijekom ove godine, kokain 'dilao' u Rijeci i okolici. Pronašli su više od kilograma kokaina, manju količinu trave, vage i veći iznos novca
Vidi originalni članak

Više od kilograma kokaina pronašla je policija kod 67-godišnjaka u Rijeci kojega sumnjiči da je drogu prodavao na području grada i okolice.

Iz primorsko-goranske policije u četvrtak su priopćili da su jučer 67-godišnjaka zatekli na parkiralištu u središtu Rijeke te ga uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Po nalogu suca istrage pretražen je njegov dom i druge prostorije u Rijeci te osobno vozilo, pri čemu je pronađeno više od kilograma kokaina, manja količina marihuane, pet digitalnih vaga, veći novčani iznos u stranoj valuti za koji se sumnja da potječe od prodaje droge te drugi predmeti koji se s tim dovode u vezu.

Osumnjičen je da je od 2019. nadalje, kao i tijekom ove godine, kokain 'dilao' u Rijeci i okolici, pa je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kakamo pomalo? 28.04.2022.

    Nisi lud da variš u 3. maju ,judi moji ovo je zagarantirana zarada i posao koji samo sve više i više nosi sigurnu zaradu.Biznis budućnosti i ja razmišljam o tom biznisu.

  • gvagec 28.04.2022.

    Moje godište, eto drago mi je da je još aktivan. Ako zatreba pomoć tu sam .................

  • Dalibor0704 28.04.2022.

    Treba podebljati penziju, od ove se teško živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare