To je to što me zanima!

Dejan Lovren ima veliko srce: Dao je novac za bolesnu bebu

Otkako se rodio, Adrian je četiri mjeseca bio u bolnici. Ima skrotalnu hipospadiju, nepravilni izlazak mokraćne cijevi, te mu je jedina opcija operacija u Beogradu
Vidi originalni članak

Otkako se rodio, Adrian Malinarić bio je četiri mjeseca u bolnici. Ima skrotalnu hipospadiju, odnosno nepravilni izlazak mokraćne cijevi, te mu je jedina opcija operacija u Beogradu.

Počeli su skupljati novac s obzirom na to da roditelji malenog dječaka iz Pule to financijski ne mogu podnijeti.

- Do sada je skupljeno 84.400 kuna za operaciju i ponosni smo na svaku kunu. Naravno da zahvaljujemo Dejanu na velikoj donaciji - rekao je Damier Bošnjak iz udruge Probudi se. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren donirao je 50.000 kuna za Adriana. Poželio mu je brz oporavak te zatražio da ga se povremeno obavještava o zdravstvenom stanju dječaka.

- Hvala svima koji su uplatili makar i pet kuna, a velika hvala Dejanu Lovrenu jer je to velika stvar za nas. Evo, nakon četiri mjeseca provedenih u bolnici naš sinčić ovih dana ide kući - kažu Dina Kaligarić i Jadran Malinarić. Dječak je prvo bio u riječkoj pa u pulskoj bolnici.   

Idi na 24sata

Komentari 123

  • mare55 01.08.2014.

    obozavatelju udanih zena zasto si se uhvatio bas mene ja ti nisam pisala nista ruzno,ali posto sam sretna sto se prikupio novac mogu se onda malo i zezat ako prihvacas zezanciju.Ne brini za kolace u tome sam izvrsna.Dopustenje je malo teze dobiti jer muz je ljubomoran a moji sinovi i unuci opasni.A sad mislis prestara je?Buducnost ne predvidjam ali znam da je svijet malen pa smo se mozda i sreli jer u Zagrebu sam bila a mozda si se i okrenuo zamnom jer slicim malo na Juliu Roberts......HA,HA .Dovidjenja i ugodan dan ti zelim!

  • gigy21 31.07.2014.

    Kad bi svaki igrač ovakvo nešto napravio bilo bi puno manje bolesne djece, a da ne govorimo koliko zarađuju. Svaka čast Lovren!!!

  • tonitonic 31.07.2014.

    Imala sam cast Lovrena upoznati.....skoman decko,a osim toga po ovoj gesti vidim i jako plemenit !

Komentiraj...
Vidi sve komentare