To je to što me zanima!

Deložirali je nakon 46 godina zbog duga od 13.000 kuna

Gospođa Nada Bosnić je dobila mirovinu te joj se skida trećina kako bi se podmirila najamnina HZMO-u koji je vlasnik stana, a gospođa je do sad otplatila 70%, tvrde iz Živog zida
Vidi originalni članak

Policija i ovršitelj jutros su u ulici Bana Jelačića 6B zbog duga od 13.000 kuna deložirali gospođu Nadu Bosnić (57) koja već 46 godina živi u stanu. Stanarsko pravo naslijedila je od majke, a uredno je podmirivala najamninu od '71. do '94. kada ostaje bez posla. U međuvremenu gospođa Nada je dobila mirovinu te joj se skida trećina kako bi se podmirila najamnina HZMO-u koji je vlasnik stana, a gospođa je do sad otplatila 70%, tvrde iz Živog zida. 

- Bez ikakve obavijesti o samoj tužbi gospođa nije mogla ni reagirati. Nije nađeno nikakvo adekvatno riješenje niti privremeni smještaj za gospođu Bosnić. Jutros u vrijeme dok smo bili na sudu dogodila se protupravna ovrha i oduzimanje stana te je promijenjena brava. Srećom Centar za socijalnu skrb dodijelio joj je jednokratnu pomoć, a gospođa se nada da će uspjeti isjerati pravdu - napominje Jasminka Adžić Sikirć, predstavnica Živog zida.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • 24.04.2017.

    Lopovluk.

  • leptir53 19.04.2017.

    vjerodostojno uništavanje Hrvatskog pučanstva...

  • PATRICIA 19.04.2017.

    Poznato je da najvise vlasnika nekretnina ima iz bivsih socijalistickih zemalja.Hrvati imaju veliki postotak kao vlas ici nekretnina.Treba to smanjiti.Zakoni koji se donose,idu na stetu svih hrvatskih gradana.Delozacija je postalo nesto ...gotovo svakodnevmo.Uzelo je maha.Danas,sutra...biti ce toga jos vise.Gospodo iz Vlade mijenjajte zakone,ne dopustite da vam narod samo tako zavrsava na ulici bez igdje icega.Jeste li Domoljubi ili "domoljubi"??Vrijeme je da ovo postane pravna drzava,drzava za koju su mnogi prolijevali svoju krv.Dosta je tih zakona kojima se stite kriminalci i lopovi.Niste li sposobni....odstupite!To nije sramota,ali je veliki grijeh raditi stetu vlastitoj drzavi i narodu.Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare