To je to što me zanima!

Deložirali su obitelj Šušnjar iz stana u kojeg su uselili 1992.

Došli su tijekom rata s vrećicama u rukama i upali u stan. Kasnije su kupili susjedni stan od prijašnjeg vlasnika, ali nisu iselili iz gradskog - kazala je susjeda obitelji
Vidi originalni članak

Krešimir i Zdravka Šušnjar deložirani su u utorak iz stana u Antolovečkom putu u Zagrebu. Obitelj je u stan od 44 kvadrata bespravno uselila 1992. godine kad su u Zagreb stigli kao izbjeglice iz Mostara.

- Došli su tijekom rata s vrećicama u rukama i upali u stan. Kasnije su kupili susjedni stan od prijašnjeg vlasnika, ali nisu iselili iz gradskog - kazala je susjeda.

Susjedi su ogorčeni jer smatraju kako je ovo još jedan način na koji se iskorištavaju povlastice.

- Izigravaju socijalu, a rade i imaju troje odrasle djece. Ovo im je sve politika dozvolila - ljutito je kazala susjeda.

Kako je obitelj Šušnjar u istoj zgradi kupila stan, iz Grada su izvijestili da nema mogućnosti legalizacije korištenja predmetnog stana.

- Prodajom nekretnina u Bosni i Hercegovini kupili smo drugi stan. Stvari iz gradskog stana odložit ćemo privremeno na jednu drugu lokaciju - kazala je kćer Marija Šušnjar. Deložacija je prošla mirno jer je obitelj znala da će ipak morati iseliti iz stana.

- Mislili smo da ćemo dobiti bar dva ili tri tjedna produženja deložacije jer se tata oporavlja od operacije, ali nismo - kazala je Marija.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • coma01 24.02.2013.

    A baš su lijepo ulovili ovog rošota što nosi kutiju, posatao je internet zvijezda ni kriv ni dužan

  • febox 22.02.2013.

    to se zove provaljivanje u tuđu imovinu NAŠU

  • sheona 21.02.2013.

    Pa sta su ti ljudi : Hrvati ili Bosanci? Pametni ce razumjeti, ostalim se izvinjavam unaprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare