To je to što me zanima!

Den Eror, mjesec dana nakon što se popeo na Mount Everest, osvojio i vrh Sjeverne Amerike

Eroru je ostalo još osvojiti vrh Antartike i Australije, što znači da je pri kraju osvajanja najviših vrhova sedam kontinenata. A plan je to ostvariti do kraja godine
Vidi originalni članak

Najmlađi i sedmi Hrvat koji se popeo na Mt. Everest, Zadranin Den Eror (35) je nakon samo mjesec dana ispenjao i najviši vrh Sjeverne Amerike - Denali koji se nalazi na jugu Aljaske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eror je to i najavio kad smo ga dočekali na aerodromu nakon osvajanja najvišeg vrha na svijetu. Nije niti stigao pozdraviti ljude, već je pričao kako uskoro idu i na vrh Sjeverne Amerike koji se nalazi u Nacionalnom parku Denali. 

- Plan je i odraditi 'Seven Summits' do kraja. Za deset dana idem sa Stipom Božićem na Denale, to je na planina na Aljaski, a ujedno i najviši vrh u Sjevernoj Americi. Prvo ćemo to, a onda dalje. Jel' tako Stipe? - rekao je tad Eror Božiću koji ga je ponosno tapšao.

UPISAO SE U POVIJEST Hrvat se popeo na Mt. Everest i zaprosio djevojku: 'Skoro sam izgubio život, ali išao bih opet'

Eroru je ostalo još osvojiti vrh Antartike i Australije, što znači da je pri kraju osvajanja najviših vrhova sedam kontinenata. A plan je to ostvariti do kraja godine. 

- Australiju sutra ispenjam, nije problem. No Antartika je malo skuplja, košta oko 358 tisuća kuna - rekao nam je kratko Eror, s obzirom na to da se tek spustio s vrha.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • smrekovaca 19.06.2022.

    kupal se taj ikad

  • u.m.b.r.e.l.a 18.06.2022.

    Svaka čast ali bez para nebo bilo ništa od toga.

  • lajh1985 18.06.2022.

    Bome ima love ko blata kad se samo vozika po cijelom svijetu sa sklupom opremom

Komentiraj...
Vidi sve komentare