To je to što me zanima!

Depresivni samac odsjekao si penis, nije bilo koristi od njega

Nakon što si je odrezao penis, Yang Hu (26) biciklom je otišao u bolnicu. Međutim, zaboravio je muškost. Kada je drugi puta došao, liječnici mu više nisu mogli pomoći
Vidi originalni članak

Depresivni samac iz Kine Yang Hu (26) odrezao si je penis jer 'ionako nema koristi od njega'. Zatim se u stravičnoj agoniji odvezao biciklom u bolnicu, ali je zaboravio uzeti muškost, piše Daily Mail. Liječnici su mu rekli neka ode kući po svoj organ. Nakon što se vratio kući po njega, bilo je kasno da mu ga liječnici prišiju. Predugo je bio bez krvi. 

Yangovi prijatelji ispričali su kako je bio depresivan nakon što se preselio u Jiaxing. Radio je po cijele dane. Sumnjao je kako će ikada pronaći ženu. Jedne večeri došao je u svoju unajmljenu sobu i odlučio se na radikalni potez jer je vjerovao kako tako neće više ni razmišljati o ženama. 

Njegovi prijatelji osudili su bolnicu jer mu nisu osigurali kola hitne pomoći da se vrati po odsječeni organ već su ga tjerali da ide sam iako je bio u stravičnim bolovima. Da su ga poslali s medicinskim timom, imao bi šansu. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • NinnaOuerghi 12.12.2013.

    jadan

  • bosanac laki 05.11.2013.

    dam se kladit da lik u svojih 26 god. nikad nije hebo i odlučio se odrezat si hrenovkicu,a liječnici da su imali šta prišit prišili bi,bio mu je premali,ali poznavajući njihovu tehnologiju u medicini stavit će oni njemu veći tako da mladac može napokon hebat neku žensku!!!!

  • Halebbb 05.11.2013.

    Ne mogu vjerovat da su mu rekli da sam ode po"organ" koji je odsjekao.Da ga konji nisu mogli odvest s hitnom,nego on biciklom mora nazad a vec krvari.Treba ih tuzit sad i uzet pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare