To je to što me zanima!

Deset političara dalo ostavku nakon objavljivanja pornića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako se bliže turski parlamentarni izbori 12. lipnja tako 'cure' snimke seksa oporbenih političara. Neki tvrde kako premijer tako učvršćuje svoju poziciju
Vidi originalni članak

Šest turskih oporbenjaka dalo je ostavke nakon skandala sa snimkama seksa koje bi mogle imati puno teže posljedice na parlamentarne izvore 12. lipnja. Visokopozicionirani članovi Partije nacionalističkog pokreta povukli su se iz politike nakon što je internetska stranica prikazala filmove tajno snimljene u kući koju je jedan od njih koristio za izvanbračne afere. Početkom mjeseca, četvorica kolega iz stranke dala su ostavku zbog slične seks afere, piše Al Jazeera.

- Povlačim se kako ne bih nanio štetu svojoj stranci - rekao je zamjenik šefa stranke Deniz Bolukbasi, jedan od snimljenih političara.

Grupa 'Drugačiji nacionalisti' tvrdi kako je objavila snimke. Partija je uvjerena da su simpatizeri premijera Recepa Tayyipa Erdogana i da mu time pokušavaju osigurati pobjedu na izborima. Do sada je Partija imala nešto više od deset posto glasova, a analitičari očekuju kako će joj sada pasti popularnost.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pechvogel 25.05.2011.

    Zbog silovanja, kažu... strašno! A naša banda siluje narod u mozak, uništava sve oko sebe pa NIKOME NIŠTA???

  • jabbar 24.05.2011.

    To je u svijetu normalno!Seks afera pa ostavka.I kod nas bi tako bilo da nije situacija takva da ne znaš ko koga jebe!

  • zelot 24.05.2011.

    A tko ih je tjerao da se seksaju sa ženama s kojima nisu u braku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare