To je to što me zanima!

Deset stranih turista zarazilo se u Novalji, poslali su ih doma

Temeljem procedure postupanja s pozitivnim turistima, u suradnji s Veleposlanstvom, tijekom jučerašnjeg dana organiziran je prijevoz pozitivnih osoba i njihovih kontakata u matičnu zemlju iz koje dolaze
Vidi originalni članak

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba od COVID-19. U posljednja 24h provedeno testiranje nad 42 osobe.

Kod deset stranih državljana potvrđen je pozitivan nalaz testa na koronavirus. Pozitivne osobe boravile su na području grada Novalje. Temeljem procedure postupanja s pozitivnim turistima, u suradnji s Veleposlanstvom, tijekom jučerašnjeg dana organiziran je prijevoz pozitivnih osoba i njihovih kontakata u matičnu zemlju iz koje dolaze.

MACRON POTIČE CIJEPLJENJE Francuzi uvode mjere za necijepljene, u jednom danu se prijavilo 900.000 ljudi

Od koronavirusa s područja Ličko-senjske županije ukupno je oboljelo 4637 osobe od čega je 2 aktivna slučaja, 160 osoba je  preminulo te je ukupno izliječeno 4475 osoba.  

Na liječenju na Covid odjelu OB Gospić trenutno se nalaze 2 osobe. Na području PU ličko-senjske aktivne su 122 mjere samoizolacije. Provjerom su utvrđena 4 kršenja izrečenih mjera.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 13.07.2021.

    Ček, ček!! Jesu imali potvrde??? Jesu cijepljeni?? Pa kako se onda zarazili?????

  • jozicalen9 13.07.2021.

    Pa kako sad i Novalja, pa zar nije Plenković pobijedio koronu u Novalji i na Jadranu?

  • Omerta 1 13.07.2021.

    Antonela Šaponja, pazi ovo " SVIH" su poslali doma?????? Pa valjda se kaže SVE SU IH POSLALI KUĆI!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare